ADORABLE KIDZ | OUTFIT PHILEINE


Zijn jullie ook zo aan het genieten van het Paasweekend? Gezellig met z’n allen eten aan een gedekte tafel vol lekkers? Met Pasen doen we vaak ook allemaal net even iets meer ons best en trekken we een mooie outfit aan. Phileine draagt vandaag een simpel en zacht A-lijn jurkje van Picnik Barcelona. Het printje op zowel de voor- als achterkant zorgt voor een speelse touch en maakt het jurkje speciaal. Heerlijk om in te spelen en een ideaal jurkje voor de zomer! Op dagen als vandaag is het jurkje prima te combineren met een fijn vest. Bij Phileine hebben we gekozen voor een fijn gebreid exemplaar met mooie knoop details van Small Rags. Phileine is er klaar voor! Have a happy easter!

Je kunt de kleren die Phileine draagt shoppen bij AdorableKidzz

_63A2145

_63A2303

_63A2240

_63A2203

_63A2186

_63A2228

_63A2296

Klik hier om te shoppen bij AdorableKidzz

Wat vind jij van de outfit van Phileine?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie