ZEZUZULLA | OUTFIT BEAU

Door Renske:

Spring is in the air! Als dat zonnetje doorkomt is het gewoon af en toe al echt lekker! Het mag van mij nog wel iets vaker maar het begin is er! En zo heerlijk dat wij nu bij mooi weer de deuren naar de tuin open zetten en de kids hun gang kunnen gaan in onze nieuwe tuin!
Toch vind ik het met kleding aantrekken bij de kids nog wel lastig want de temperaturen zijn ook weer niet zo hoog dat je al in veel minder gekleed kan gaan. En helemaal bij Beau is het lastig, als we buiten zitten gaat hij natuurlijk mee naar buiten maar Beau is nogal een luilak, die doet nog vrij weinig. 8,5 maanden en het enige dat ie doet is af en toe naar z’n buik draaien en de boel eens vanaf de andere kant bekijken. De weg terug heeft ie helaas nog steeds niet gevonden……
Helemaal niet erg want verder doet hij alles volgens het boekje en slaapt als de beste dus wat willen we nog meer?
Maar goed, hij beweegt dus nog niet echt dus ik moet opletten dat ik hem ondanks het lekkere weer toch warm genoeg aankleed. Daarom vind ik deze sweater van Zezuzulla top! Qua uiterlijk echt een lente / zomer trui met het wit en felle lichtblauw maar toch dik en stevig genoeg om hem nog even warm te houden tijdens het stil liggen / zitten.
Jullie hebben het merk vast al voorbij zien komen in eerdere blogs hier, een Pools merk met zachte stoffen en hippe prints. En ja ik viel ook op dit graan printje!
Ik heb de sweater hier gecombineerd met een broekje met schildpadden van Name It en zijn Allstars eronder. En actief of niet, hij zit wel te shinen in z’n nieuwe trui toch?
DSC08958
DSC08992
DSC08962-001
DSC08986
DSC08982
Wat vind jij van deze sweater?
Tags: , ,

Plaats een reactie