PERSONAL COLUMN: IETS OVER PYJAMA’S

De regels overboord gooien zei ik toch?! Tik ‘m aan. Je mag vanaf nu ook zonder blikken of blozen in je pyjama naar buiten. Je doet natuurlijk allang waar je zelf zin in hebt – forget the rules!! – maar het is stiekem wel zo prettig als het zwart op wit officieel bevestigd wordt. Ik heb het over de pyjama fashion trend! Velen moeten er nog een beetje aan wennen en dat geeft ook helemaal niks, maar dat dit een trend is staat vast. Bij grote fashion shows van bekende designers zag ik deze trend – in vele vormen- voorbij komen. Maar hoe vertaal je deze trend, die op de catwalks natuurlijk niet altijd helemaal ready to wear is en meer uitgesproken, naar je eigen kleding kast? Bij de pyjama trend draait het om mooie en rijke materialen als kant, zijde en velours. Ook wijde broeken, fijne bloemen printjes en strepen komen hier aan te pas. En de meest gemakkelijke manier om deze trend te integreren in je eigen garderobe is door te mixen & matchen. Combineer het ”pyjama” item bijvoorbeeld met meer stoere en ”harde” materialen of met een chique jasje of colbert. Of met een goeie hak eronder. Hierdoor creëer je contrast en balans binnen je outfit en kun je met een gerust hart in je pyjama de deur uit 😉

De volgers die me al langer kennen weten dat ik dol ben op streep-broeken. Dit geweldige exemplaar van Scotch & Soda kon ik dan ook niet laten liggen. Trend of geen trend, ik word er blij van! Hij zit echt heerlijk en ‘t geeft me een relaxed gevoel. En je weet ‘t he. De trends uit de volwassen mode gaan we ook terug zien in de kindermode! Zie jij het al voor je?

Ik droom nog even verder….

 – X♡ – Free

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze broek, trend en/of look vinden. Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achterlaat op Facebook!

_MG_9030-3R

MG_9037-8R

_MG_9069-24-R _MG_9136-59r MG_9057-19R_MG_9118-49r-7_MG_9070-R
Free: Broek Scotch & Soda (via Biggles) Shirt Vila en Jas Oeuvre

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie