TREND MUSTHAVES | PATCH IT UP


Een trend waar we op het moment niet meer omheen kunnen en razend populair is in de kindermode is de patch trend! Je kent ze wel van de badges en patches in alle vormen en maten. Van grappige woorden tot hamburgers, peace tekens, cactussen, popcorn, raketten en ga zo maar door! Om vrolijk van te worden toch?! Je mag én kan ze allemaal laten zien! Een perfecte trend die uitermate geschikt is voor de kindermode. Want bij kinderkleding vinden we het belangrijk dat kledingstukken er vrolijk en speels uitzien. En als er één trend is die daar perfect op aansluit is het deze wel! Enjoy!

 

Schermafbeelding 2016-04-05 om 17.40.49

  1. Tuinbroek Zara
  2. Top Une Fille
  3. Sweat jurk Zara
  4. T-shirt Claesen’s
  5. T-shirt Zara
  6. Short Zara
  7. T-shirt Zara
  8. T-shirt Stella McCartney
  9. Short Bellerose
  10. Top Finger in the nose
Tags: , , , ,

Plaats een reactie