FIJN NACHTHEMD | JUUL


Door Frederique:

Shoppen heb ik nooit moeilijk gevonden, niet voor mezelf en al helemaal niet voor mijn kinderen. In de winkels of online, het verdwijnt heel gemakkelijk (soms iets te) in mijn winkelmandje. Het enige waar ik wel wat moeite mee heb, is het vinden van mooie nachtkleding. En met mooie bedoel ik een nachthemd of pyjama welke goed van kwaliteit is en lekker draagt. Kinderen staan er om bekend dat zij veel bewegen in hun slaap, de stof van het nachtgoed moet elastisch zijn en zacht aanvoelen.

Onlangs werd ik door een bekende uitgenodigd om bij haar thuis te komen shoppen. De huiskamer stond vol met kledingrekken met de nieuwste spring/summer collectie van het Scandinavische merk POMPDELUX. Het is een klassiek kinderkledingmerk wat in Nederland nog niet zo bekend is. De collectie is enkel online en middels Home Shopping verkrijgbaar.

Tijdens het bladeren door de kleding hing ook dit lieve nachthemd aan het kledingrek. Het is een licht A-lijn model met een fraaie allover print van (soort van) stippen. Aan de mouwen zitten strookjes en aan de hals een biesje. Door de kleur heeft de nachtjapon en schattige uitstraling maar ergens vind ik het door de print en het mouwtje ook wel een eigenwijze look hebben. Tijdens de koude winterdagen droeg Juul een vaak een pyjama (broek met shirt) maar jurken zijn echt haar favoriet. Ondanks dat de nachttemperatuur het eigenlijk nog niet toelaat,  ligt Juul al lekker in haar nieuwe nachthemd van POMPDELUX in haar bedje. En mocht iemand de gouden tip hebben voor nachtkleding, please let me know!!!

Je kunt het nachthemd shoppen via deze link

unnamed-5

unnamed

unnamed-2

unnamed-3

unnamed-4

Klik hier om het nachthemd te shoppen

Wat vind jij van het nachthemd?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie