Door Jerr: Ik vind het heel leuk om de volwassen trends van nu, ook in de kindermode terug te vinden. Ik ben zo blij dat kindermode al een aantal jaren niet meer zo suf is als in mijn kindertijd. Ik snap het wel dat mijn moeder mijn oma liet breien en naaien om maar iets uniekers aan te hebben dan het geijkte. Het geijkte was vooral veel kleur en of über oversized. Ook stond de H&M toen nog niet op iedere hoek van de straat – in het centrum dan- en de Zara kids was al helemaal niet te bekennen in Nederland, o ja en niet te vergeten, de kinderkleding webshops?? Wat is dat? Zou mijn moeder in die tijd gezegd hebben. Wat een verademing eigenlijk om nu moeder te zijn. Ok, wij vrouwen moeten nu ook werken en vaak heel hard. We kunnen helaas niet net als onze moeders dat vroeger deden “tussen de middag” thuis zitten met een kopje thee en een kaakje, maar wij hebben webshops!! En we hebben mode, mode waar we alle kanten mee op kunnen gaan. Van kleine mini me’s, eco proof kids, tot vrolijke kleur- clowntjes en prinsessen.

Juul heeft deze week een galaxy legging aan. De trend legging van 2013, die de laatste tijd heel veel werd gedragen door zowel bekend als onbekend hip Nederland.  Voor Juul wilde ik er ook graag één. Ik heb er laatst één gescoord van het merk Carbone. Niet te heftig hoor gewoon een leuk hip broekje!  Hier gecombineerd met een Zara blouse en een giletje van Hema. Wat vinden jullie?

juul carbone

juul carbone galaxy broekje

smile juul carbone galaxy

juul close up galaxy broek carbone

juul zijkant carbone galaxy legging

Klik hier om bij Zara Kids te shoppen

 

Wat vind jij van de outfit van Juul?

 

Tags: ,

0 Reacties

  • door Johanna Versluis
    Posted 11 december 2013 21:43 0Likes

    Mijn moeder had veel minder STRESSS over trends/combi's/mogelijkheden die ging gewoon naar de markt ; -) Mooie hippe Juul

Plaats een reactie