BILLYBANDIT | OUTFIT REIN


Rein voelt zich een ware ”super hero” en rent vrolijk de straat over om de boeven te vangen! 😉 Rein draagt een kobalt blauw vest van Billybandit en de kleur is niet het enige opvallende detail! In de capuchon zit een masker verwerkt met mesh details voor de ogen en een ”vlammen” print. Doordat de rits sluiting aan de voorkant extra hoog doorloopt, zit het masker precies voor de ogen als je deze helemaal sluit. Je kan begrijpen dat Rein als stoere jongen meteen verkocht was. Maar het vest kan natuurlijk ook normaal gedragen worden, en het felle kleurtje maakt ‘m perfect voor de zomer en dagen als vandaag! Wij hebben het vest gecombineerd met een denim blousje en een stoere zwarte jeans. Rein is ready to go! Have a nice day!

Je kunt het vest van Billybandit shoppen via deze link

_63A0199

_63A0163

ÀTÁ‡dÂ÷»þw±ÉۓÒGõxR›Í[IÔT-õˆñm¹1=|xüQŸ—Â{.¾™¦õǖ¼Ž6?Òµe£ÚL’ÛYLnm®¸“e†eþîFƒJGŒ·ÂÿÙÌkɧ˜”†ßìeÇ«ÔçJxµ˜Œ`}_WñÆ_L¸RÛ0ù“Cu²¶–H ’BªšÄò¶mòh°gõH	—IƒW›HŒ¼>¼,ƒÈ¾xóeÿ›"Ò5i–[fŠWI4^|EWu‡4}³Ùš|Zs<qᕎ¥è»'´2fÈ.|CG§õ=K8צqÅVœ ´â«IÀ–«Š¿ÿÕy j7÷RT$Ò®Ûò5ÏIǞ0€Ñœy'’D:_G¸ŒUWŸ¸=¾œ¶:Ȗr†hô´#y6ùˆ‡°¦OóPïb%—ù¨‹_(jGˆU*;± ûò2ÕÀ#ƒ,¿…qgž¢'”<¿´l™žõ³‡Ÿ	¯âÿr‚3€¿IeÔ×À´øxSÀµ®Z¾ F5­}AC·Ž÷Ok¸ÖòBûƒ‘ûîÌmådǏøx¥Âæè4Ø嘼^ñpGŸ[ù/@º‰'‚åÚ'‘”õ¿àò{W¨„Œe‰Eôx{¤”D¢dc'Iùy¦¹ýÝÔ©î7ýyí~æŜ½†ÒW9 î¿.®ãZÚ]‰Hý‰V•úW3´þجÿHë5^Á ýÖMÿÛüJW¬úMìfîÞHnQ‰Õ¨*?iXf-	Ç!(ÿâ¢ñúžÎÍ ÊXÊ2¿Dâ}þ¬Õoí§m9³ýíãp%G#)%ˆü¢{ä†_y}1ÿrŠ9§Õ)÷Gԍü¶ò7š,µ}_Wž%Ê[¯#0. ðz€…wûYÏö¯lÇ&3ˆ«ø¿Ù=göO‡eúx‡áÃêz†sBãVœUaÀ•´À­S¿ÿÖ=ó…¬Ú>®/#èw¤“Oٔ ÇÓ×:þÇԌø¸×ýËÆöΞZ|¾$»Éþí!3J[WÀæàiC¨:ùžŠ¶þeN§bÞiweyˆAêku„¢¸WÞ¬³Mãb8ìËøãõEÎÐjÑÉÜÁ?¦_áþ“Ðô­RŒKii¹£PËÚ½7åñ¾ÕÇ«Òæ8òNR¯âŒ½2ü5÷ËɤÔáŽQŒx¿ 8ãøþs(‡ÓDÝiAÛ¦kº—˜ßõÿwú2II|Åq©Oú_±{+¦§bž"Hœ} á9•“G1Ÿøàöàÿ3$=_Wó¸œ9é°v†`Ë	ð™pqxž˜ÿ”ÓÓê‡õ!(¨ylXù¾ÞÊS¼S-OfR>yèZd3èhÿ?ÒËé”_ÇÙy4}¢0K¤¿Óǎ{°Å2z€•*;ƒß8s¸{:¤lEA-b—SV¸Œ­qÒ»ˆÆ•ÿ×êZîo¬i’ÙJx–ø¢“º8û-—èõRÁL4k4‘ÏŒÂ]^«Çq¦êsÙ܎2BÅÃnã瞕¦Ë¸ÄãÊOŸdÒË0—Õ,—¡h)¾CŠË¾Õ¤w¢L©ÛaÓ7VÒášc͎Ýq«Q!“`ág zPãü2]:°¹[m¼qb]ÈܚálOÔ ×|Yp²Ÿ'y¬XÑî‹'&­«°Ýº­Êÿ‰gícO$?1„^HÞÃýSúÐÿrú±}³KòÙÏ$s?æÎ_V?êäþéÿYšß_ݦžüþØVžå2ÈjWÕqa‰žßJOåí-.uYµ‘똛Ҷ>ÀH7Æ>8ÀFIK‹éÿ6?îN¿7‰”Ž˜Ïcþî_֗ûŽ}`T×~”_ šä`]^QLOó*UXtù¡JÜ	%E‘M Iɯ°§/ö9¶ÑÀO`O¤aâÿ:3‡ 4¥ V Vnù'<Y„Ÿu#þ;ofµXŽ3üýŒž[¶´ü9DÇñöQÿŽÿ¹y>¡¨·¦S–tS8X0oiuš´÷9Ê1Ù;¹yOvepɵ±°è3*$âg%+	âbäQCÄâKŸþ“Ó3Óý)3Õº6ÿnãØŧ^aųÔë¨êZ}¨ Æ'%ŽÇ©©ëÿ, æ~9ðé&Õg_æG÷³ÿ§mø1„‰¨bžOù)“÷¿éêw¯{Þ²òããjÐ òÁɖ(l€’O‡çÐâ䀰µAßÀàd¤3ҕڽñ¶2‚"#2L%…ÊšÖªhAùŒ„g$8¢…òÊJ$ÂqúeL¢Èíu‹F¨j¨QÍW‰±Gü–Ì3Îû_ØÉc‘Í¢Ûý£þ©KýçúWÓ{ÛÀ@Ǭþ¯ü2ÿ‡CýÿÓüèÅ9‹RÖ¬’; Fág·qK-DéÊ;-z§ì×ý^_³ÎO‡=ƸÔÃêãôC'õÿ™“ú_Dÿ¬õqÓûÌ?½Ã?W=S‡ô±ªbþÕà⏦#ü·ðêÿX˜ÐZFL„ÓgñŒñ£Ë·òä5Ù#,@‰ñdŸª>&Cþ÷"ۃŒ²d1á9Œ1ãâôÏÀÓNjéþo9p£u½Va¢jºÌ#›D$@ô!~~Y£˜Ó.›µf!“‡ýN +Mû ç]¥ÄFÆ_Í?ì}O®ËfŒ£ßö^—Ô(Õ§sWW UÕÀ®®*ìUÿÒë½²Úl ù¿óÊ¢<Î×p¥,µ*͟îÅûþ/öYÜöF¯ÆÂú¡é—ûןÔãðòÒ^¨ÿ¾bölBxæú&fQ{¢!í¸ùdڀÞÓ;K¤m< ØB…ßLz¸yq‘;þqK¤˜?®ÅE~cl›—Ò’ŽG‘Å™4µ›âbR*Ú-6=p´ä&&%Š:|C‹ÅeÑ¡<‡sß ÈôM¬¼ÅsglÖêUáo÷Dª2kàkš^ÖìÑë?‡,?¼ÿ;¾Äö‡UÙòôñaŸÓþgó%øáoOÖn¯µ(Ìñ­åÀI=5EŠ0jhª¡~-ºœà{CØüšrgÄ2bŒ~¯òŸé_LÑ{uƒ4+Ö䍁y§òûòÝØ3¯¯bOîo#ð üíßgö–=@ØÔ¿˜óz­ *^F2ꜰ¼¢?ÍJQ;D'¯"Ë®JG¾%ºÕT¼Þ­B»ž1×õý‡¯Õþ_	—ñL?'OâW:l±F²}jQtG&zÕjw¡S×(ÃÙù8DÎIø§þUÿWÃþkYÕFF¸#áÿ²ÿL­gÖ£}m¦[%‰bkÅE2ý~·òø¸ŽóþéM³M¦ñ%C’ÊÊÑhÞqžO‰£ÓÅ»8ܞå#ëï¾yäæg#)‘zA“Z-»ÿʽÕDc”úž§ec¤¨2þ²¹É‘æÈÿ*­ý/0iV²I7 J9‘5R(Ô?´b伿g3pà½>YèÇý“YËY±üãþä²ÿ*ØyJû̲iËh“LOʼnôÔv ø¶ãœÐ‰¿'µ”Äq]úž™ç½KHÓ<¼¯©CŋÍrÃ*‡ŒÕ¾Jvـ̉å–:0ÚC¹×hðGQ3ý$—'•¬m&Õ4Ûí—Pc"0òr¯Ïe_‡2”sgˆñÑåøþs‹ªììZ|†8ÆÿÅÿÉ$²2¬“Ûñhû î<r ۉ8P˜°u0«©]LUÿÕë`亸«±WSKüÁ)ŸêÿEËÊ0EKòÛ˶Úϗ<Áš…’j7‘¤s̑¹ŠÞoZ^(M~ÁâŸåf ‰¢Œü¯"ÏÌbtþîÒÖêáَ搲ԝ»œÙkðC–P#_ç4éå)猏ãÒY¼á¥¨"=¬6U‡íÆ¡Xóa@XnzgŸËn÷ÃS‚¢(³o3Øj>lÒ`Ò,Z±Ks¼‘ÙI2ïᔃf™@øW&o5í¶e¤C„ HÇ`¨(ËL¨8q‘¾¥i¨½–Ž¬[„’VB§®û÷aŒ¸bÂxÄçä.#+£WšaàÄn3&&îœh´#wUÿÖë ä®Å]Š·Š±ÌÛÈãÐÖÎJ¬wŽÝz€ŸO|轞ÃyLúÁçý¡ÎcˆDÿqêy8mÁ>Åz k÷œí€‘èò2E*½»°•Äß[«öl+·c—DS—‹À®#$— }9¡‘“r=XŠfg#“WbnÓ-&èiº^µtïd,béöîWÇ¢#g5íNB=d]¯eÄË%÷÷OBü¬ò±éGP••.nŸY°ôÀ¢ÓœÉ<ž» @oÕë¶6sZڐ¡zoÅx~šœŒcAe J„íè%Ú'þûïôà&¹³ˆ³éKõ)Zé‘Ëñ„Ò’iðèW#m°;&ºÁºY®@"2BG^üzœÈý—_¬ DSZåîuÅ]Ëÿ×ëä®n¸«u«Ì¼ú—zëш†Õ¦Š6«6ûî»`òx.ݔ§© rŽÏ<Öùæ¡Sþ%û«–ÇÙ}L…úcñl—oà¾S—À¾)¥¿çDDÒK&_“£~ºey=˜ÕÄmÁ/ó–=½¦'~8ÿ›ÿĝY~hh×tõ¢bh‹·ê¦ksöN«ÕŽ__û—7iirm‘ÿ;Ñþí=ޟ©]®?v»…B?:fªQßwmCdçÊڅ´öfX/Š³¿2ðÄø|]8¸]V°–º×w›Žêâ‡W¿ÿÐꡲ¶ÆÃb­òÅ[å„A/üÉÖ¦Ôõ9l4É?sΒJ¿¶Fßð#=7²4¾ eõWúW…Ôê!,ҟðöI6“ùih#z´„!ތhOÈfNmešˆâ,g­ÈEÝCý’:m;Ëö΢ÏOBoÍד6Û'§Ó‘™—[—S)l¾jsܖ ó5@ ö,Œ<Úb	?RQúÙÚ!µ™º„øTŸtû'þ%`vêæþjGÓ#Æ?ħe®È“}Võ})ÇJôaâ¹:¶Yt`Ž(oÛëP•¨ ø`¢áxfÒK¿2"r¼;rÇga@Lx’Iìïþ½ÒËõ«P<}Á§Ä£5ºñ1ŽFùíô™q؍p›_5}gVÐîô;ym€œ•¥aö‰'â®yïgNXõ1‘þwû§¼í)bÉ¥"4ŒÑí­®â*~Ø3ÕogÌuS” ¥ÆžÐšSñ8XC7Ã!ؔ÷"C7Fé:Þ¡kuú¥¡­1 ¡;ïšnÒÐàËrDrúÿÏÑêòáäFÿGù9šÍ<¥çôÌ­lÇ|¹Ó4zɽ(Œ¾©KÅÿ‰r{[µ8uqúD|/·‹‰êšO™mo®šÍ©È^hªÈ‡~Js]®ì³Š&¹×OS,ÛGӏø¤ò‡Å^¼ŸÁáA^›Ë‡õ†+³¾Ñ¡î#¯üH|Y~1íþÇþ)Ü¥#dÿŸü?æ~8’-CWÒl+Y’oÊG¦çØfTc"7Ø"ydúBJ|ådÎB°=…J<‘ËþJ˜¥7ºÞ¹õ†t…¦¶&±¼T"žôÊòg05Ã"?£êsqi0ðÑ â5å±ôéz%þɺ:)@Þ2­§k!ùÀïɓì7ó/Ž]	Ù®¿îšóékÔ¾b™#ºOõ[ød3Gk ÚîbT4mVHäT‰A‡~Ÿ<®5’&2êݨÃ^¨ìBBlæý,Öq|%åâµéBv?vyáÑLj|âãáwŸ™ˆyp½GO³·¶‰=-ÝExç¤jž6YL›L—Òu£€r%Ä69!§Òl¥á¡ñÃÄ[¡©˜cúõ’ÚXÈë¸b}'1udp;=^9„·I¹ôCTý­ë”éû˗©ÇÄÌ´¿2]C%¥ÜN}{R=6;í^‡Û|¾X#’&$zfëž,‚Q;Çé{G”üѽ§zêw1ƒZÄ’ÙÁv·g.Jþ	}kٺᨅ§¨'³Tì_ÿÒê`em«€Å‚â†5©ÎQ’Wn1ÂiÈô ½NuúL|8„G7“ÕåâÊdy=×éB{Édhí—à_æãü£ç›ÈC‚"#›ÍåÉâLÊF£øô±ß2ê’Þ1ŠÚxí£AÁTQGË30cáónÆD¥Å(šþ±Xþ¹)a/¤æxÙ!¿þ´}OHºÒ]n¡ø âÔ-}ü3I¨Á=$†L{âþ(©ÿWú~ŸUã†_Rqe¶ná8䀔yIÀˎwÜÇ ´e[b¦„|³zr;[âŠiof×æŸ<cv`²ÿ±‡îÌ f’µ¸²Çø¾¯óbãK7Ÿ$Oõ¢ôxlÕqSà3ndòËe¶Hר?N*	*7^'lˆc~p•—KÞUè©Íh‡ÅÛvdo'ÁŽéçžÇ¯O–W¤®m™ªÊŠ ÀnNmcu™,ÇòßÌ&Ã͐Û;R A}ۗT?ð[f§·´Ã.üì~·3²²xyAþz?âÙ=¾¹çObÿÿÓê`åm‹Á«™Â«7€'îf(܀óa’U^{æ[ã™7Úvû‰¿Lîô˜îcú/­Éè?Ò,Fþ颴®Þ’ÐÓ»ØýùµÇ íԏQ b¡ä¼˜É)û•ŽyZ®(Nْ$5ÝòDþŒ@“Ӑ(Å»E•0'mØÐvÂË`¯k¥½Ãrz˜ë¹oጦ^M@.jú‚ÝÚÀ"Ò¡‘ûnìrNRe{ŸQkÀc3yIa^aÓ5c$z“æ’*úÍrøGr(k;GÄ¡–1ßõQèt:ŒTqï/§NáÖ}35âC¯êþ9´ÎDññP9”ôi¥Ó½Wg·I‰Þ=¤eÿXý•Ê±N£ÉÕv–¨G% —ÒÉ­´Øl£Ú29zýù32yº¬™ÎNuþo¥ye$¯«ýžŒ¿ê°¡ÉFLñN¿¢R Uîíà2*GMÿvÃ(¬±ûƒ×oµ•e™qcú.ÏL#)W÷Y†Qú&€¸šô«‰¡búuÄLîÑÉJ¨?OÙlÄ֚¿¦œ˜Dœ ï!/ôñb1² F½«Lç!¨1åeÞK¢£½”oÀ‡íMÇË2᪙ލµKNô©šêX˜íņß,ÙÃ)É"ëµ1à>˜«Ó¿ûÁøçÄ?ékÑðŸúTÿÿÕ遲¶ÕÀáBS&Ÿ;O†•ùæfÆó´¥Ã†O ×nÌò£Ÿç¢¤g a‡|èd3‘);Ȍ¹•Ñ­Oë"&ßìÿ“?ˆ"EʺP×|2 ˜²ˆ¸*»œŸ/Òb–v‘§)š¼FÉ㕞Ž8ÈKBæ6G×¥:i¿68Ðêwä+n§pQ™Hv¢qÃé2HtÛe„F±/)Ó¶c™—U,ò&í.½òu„¶Æ+8½Xü „÷!? ûä8ª$™ƒ´rqŽ#ĺÑ2“4{§` ~ÎY!峋›sué*ÒJEw­:ä@kŒPÒΪj¿vmŒ-'Ô'ô돃¤©Û$çᇤÿš’ëa‹zbÚ9•uàüÁÍjN>·a¥9£|ãþæ˜bÙ©ìs”ˆî.ü£`šaAð‘›Y²q§òóL›Uó6ˆµW”<Š'èÃ-O9È´O‰(ÀuÿrúÑOØáôgÆ^—…ÿÖèêÙSj 8P“ùºóêÚ3?vuP<{æ밡ŘÿUÑûA—ƒOқU†âF—ÇUØî®wÔ§‘Ž˜Ä_I!¬êkXmÇDRÃ2ʜNÞ?<c&%h‘¢Û}ºßSD_ˆr#¦·zr]%ù”|	ŽW?G;×#üMUûÆôÔX¡¨êrS+œ™Ö	Vè£~¥þ9ÍvÎSbÞè•ÈÿU(O>üÕÀ×78¢£â¥hzædHé ½ëò7ÊéÚTšÝì|.oÿÞdañ,=k¿óÿÄsG¯Ôñz!ꓱÒ`£ÆÍz¦kçÿ×èŠr–å@ØPÅ¿1çè°±í0?r°þ9Òû7É/ê¼×´¢ñÀOýéxV¾Çž!¿]¿izì²}> êô^¨QQÓµõœ&?¼!?´c1ôÚÁ#Ây¶gÑpú‡$TÌ~Òm™’Í0ëá»Vød'jàïc¤M©<Å)ÄöÂZ²rF¼©ÕÎèÊÜqy1gVêñ 	 °!GM²Q4iÜitÕ	õ&3Ü;ďïr#ĎL ÜH@Aþ$üÏ äw‘}™h³¯êl@èäa€”O¥Ni¾7PÊ_‘ÊÉeì ÎOÏ)œ©´¡é“Z½¡Yjï=½ìÉɌL(R§‡ÂÀõá{K´%ãÈ "/IÙÚ@p‚lz¿âQöߐÞM‹ûö¹¸ögÿ0%Ú9H¹ÑÑÄu)æ™ùYä]<£E¥G#¡ä¯12Ž‡â$eÕä—VØéà:2ÄUU  6vÌvåØ«ÿÐè r–åU8«üÓ¸P·‚»þ:ÿfqí)<¯´9?yŽ?֓Éu`³@¬»”øäwÖtêtdžTÄ®ì%Wçj A©Õhewy‹0"Š¥®·<'Ó»SNœéúò¬]£9h•°0¤t7…+ÓéÉ[8nPHc­Aa×$ãˑKïu†zšìv È€åbÒÒWpœÔH H;|#}ÜÈÙoªIÚøSӂ¾{Ï5܇Ä݌1p¬3†XØõ_„üŽRd˂­Fêý,íä¸#‘ADSݎÃ5ÚýPŌȶbÀrHDu}ä½~wË:~¥zk4J:S‹§ÀÀ ³€ÕãáÈ|ý_鞷M>(/OúTðæ3·v*êâ¯ÿў†Ê-½z¶yÇæ•×ú@Œ£>ö$œï=…`ùļOmHËXó`ó¤’#îçà Z{æþn!À	JÜ vGö®gbçf¬!u"’2Ê>ÙN¯gMØ&AHD³@ç*;¯lä¥9â$ÇgeÂ%Ío¬tY~£2pvÀ;KÒՓDyÑÉ|À TæÖ:¾®!©õÆ$”jžZu7ɏ…Þ¢×—ÄNRuS˜ÅSú̅·?F@jelü0Ž³¾CXäèsa¦ÕEÆ˄óf@É AÉdl&&ù¯†Z/ȉEzɱ"r&)o˜FXã¡ £ŸÌŸéœ¯læ3"#鋱ì؀Iê^¿ÿ8ýæ™.´ë­v«YRkZõôÜчûÿ‰f§TxñÆÅD¿Þ;<™˜ô—®?ïžÂkÜÖÆ*Ñ8o,UÿҚ‰c·*«áWŽþgêôÅô$֞Ÿ¡@ÏEì¯N–ÉâµPâÕÊ^ïbó˹ïh†‡î̜òÈcéF(CŠÊZZæ¾àWîÍuärê-¦ ë³e¸õ²ÔádòZÎ7XþÒä5ŔQئ”PÓYzq‡¯_lÕçìю^æüŽÔ£²óÊE! »†Hÿ•öÇüG5Qâ˜îõ¥wæU’%ô¢IQš×9Sž*ÑlUªŒUÿӖ«å êÊø¡â™ÊçÍ·B›qQž‹Ùƒ‹KsÊj6Í?ë½Jþ_Oà`6Ã3rO…†Þè(½Iž mJePeȕD#lü·qty¸ôâ]¶?ÉDÜ|ºøÃa¹oQ];MŒGl‚K†ÛÕméî29Æ=÷¢ùŽf_Ëÿ+_'ÚFxÛobêÌò0ÌKaÆ2b¯z–›šÅ±µ²RòNh!EäÌiZ+™’Ë8Òéá†vc©ˆùjêÓFó¥¬Ú’H!³ºª¡âêQ©ø´3]€Ž9Gù÷Ãþs½˜&—óxx¿Í}]Šñ«)ª°c¸Í9iÚjµ8Þçv*ÿÿԔ 4Ìvõdùâ¯/üÌÓXké:Š-ÄJÅÏ@Wá?¨g û9œOOÃÖä»Z>rŸRÿ

_63A0174

_63A0257

_63A0189

Klik hier om te shoppen bij Billybandit

Wat vind jij van de outfit van Rein?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie