BILLYBANDIT | OUTFIT BENJAMIN


Houd jouw zoon ook zo van dierenprints? De grijze leeuwen sweater die Benjamin vandaag draagt is van Billybandit. Een fijne sweater om naar school aan te trekken en lekker in de spelen. Dit Franse merk staat bekend om fijne ”key-pieces” voor coole boys die makkelijk te combineren zijn. Het materiaal is van een dunnere kwaliteit, ideaal voor het zomer seizoen. De sweater is mooi afgewerkt en heeft geborduurde details in de print. Dit laat de sweater gelijk meer ”leven” en zorgt voor contrast. We hebben de sweater bij Benjamin gecombineerd met een geprinte denim blouse eronder. Door het creëren van laagjes krijgt je outfit gelijk meer body en uitstraling. Een zwarte skinny jeans eronder en Benjamin is ready for a beautiful day! Enjoy your day!

Je kunt de sweater van Billybandit shoppen via deze link

_63A1280

_63A1149

_63A1282

_63A1237

_63A1168

_63A1260

_63A1276

Klik hier om te shoppen bij Billybandit

Wat vind jij van de outfit van Benjamin?

Foto’s door Alina Krasieva Photography 

 

Tags: ,

Plaats een reactie