NAME IT | OUTFIT OLIVIA

Ieder seizoen scoor ik ergens een mooi wit tuniekje voor Olivia. Wit vind ik heel mooi en fris! Daarnaast ziet een tuniekje er meteen aangekleed uit. Een skinny jeans eronder en je bent al klaar. Fijn om niet altijd na te hoeven denken. Een meisje leuk aan kleden blijft af en toe best lastig vind ik…

Dit keer heb ik een super mooi wit tuniekje geshopt bij Name It. Een wijdvallend modelletje met een broderie afwerking rondom de hals. Het is een heel fijn stofje en draagt lekker luchtig. Fijn voor de zomerse temperaturen die er aan gaan komen.

Hier combineer ik het tuniekje met een broekje van Zara en een paar kniekousen van Mini Dressing. Kniekousen zijn deze zomer helemaal hip en zie je overal terug komen. Het staat lekker eigenwijs en wanneer het al een beetje lekker weer is kan je kniekousen snel aan met een lekker zomers rokje, jurkje of broekje.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Je kunt het tuniekje shoppen via deze link

name it witte blouse Olivia

name it witte blouse Olivia

name it witte blouse Olivia

name it witte blouse Olivia

name it witte blouse Olivia

name it witte blouse Olivia

name it witte blouse Olivia

Klik hier om te shoppen bij Name It

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie