TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT LOT


Jurkjes bestaan er in vele varianten en modellen! Lot draagt vandaag een super lief en romantisch exemplaar! Een echt zomerjurkje dat ook perfect is voor wat meer speciale gelegenheden! Het romantische jurkje dat Lot draagt is van Tumble ‘n Dry en bestaat uit een mooie materialen mix. Zo is binnenkant van het jurkje van zacht katoen waardoor het zacht aanvoelt op de huid, fijn detail!  Aan de bovenkant van het jurkje is gebruik gemaakt van kant met een bloemen patroon, wat zorgt voor een romantische en feestelijke uitstraling. De tule onderkant van de jurk geeft een luchtig en zwierig effect! Lot draagt haar jurk met een vrolijke en opvallende legging van Billieblush en geeft de outfit een fijn kleurdetail. Maar wanneer het straks echt lekker warm is buiten kan het jurkje natuurlijk perfect met blote beentjes gedragen worden. Wij kunnen niet wachten 😉 Have a fahionable day today!

Je kunt het jurkje van Tumble ‘n Dry shoppen via deze link

5A1A0440

5A1A0429

5A1A0502

5A1A0479

5A1A0471

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘n Dry

Wat vind jij van het jurkje van Tumble ‘n Dry?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie