MIX & MATCH | OUTFIT JOP


Jop is ready for some fun! Vinden jullie het ook zo fijn dat de dagen weer langer licht zijn?! Op de een of andere manier krijg je gelijk meer energie en wij kunnen stiekem niet wachten op de zomer. Ook Jop wordt er helemaal vrolijk van! Hij kan heerlijk naar buiten in zijn coole jeans met lichte wassing, ideaal voor deze tijd van het jaar! Gecombineerd met het witte T-shirt met grafisch printje aan de onderkant van Carrément Beau zorgt het voor een frisse look. Met het stoere blauwe vest met zomers palmbomen patroon van Scotch Shrunk is Jop klaar voor de lente! Perfect als vest, maar ook als ”jas” kan deze goed gedragen worden wanneer het goed weer is. Laat dat lekkere weer maar komen, wij zijn er klaar voor! Enjoy your day!

Je kunt Carrément Beau shoppen via deze link

_63A3832

_63A3773

_63A3848-001

_63A3813

_63A3853

_63A3842

Klik hier om Carrément van Beau te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Job?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie