OUTFIT MCKENZIE | HET PERFECTE ZOMERJURKJE


Door: Rosan
Ik heb het misschien wel eens eerder gezegd, maar mijn dochter kan bijna alles aan. Of het nou stoer is of juist heel zoet. Het staat haar eigenlijk allemaal net zo goed.
Nu heb ik een kast vol jumpsuits en stoere broeken, maar ik blijf een zwak hebben voor jurkjes. Zodra ze kunnen lopen zijn jurkjes zo leuk, met die schattige korte pootjes eronder.Alleen het ding met jurkjes is, dat het niet altijd handig is. Want vaak moet ze er wat onder dragen anders is die luier elke keer vol in t zicht. Of het is weer net te fris waardoor je er een vestje over moet doen, maar dan zie je weer minder van het jurkje.Nu heb ik een jurkje van 1+ in the family waar ik echt verliefd op ben. De pasteltinten staan Mckenzie zo mooi. En de stof is heerlijk zacht en luchtig. Ik ben echt fan van dit merk. Want het ontwerp is heel minimalistisch maar door de kleine details en de kleuren wordt het toch een bijzonder kledingstuk.
Het perfecte zomerjurkje voor een perfecte zomerdag!

IMG_0166 IMG_0169 IMG_0185 IMG_0186
Wat vinden jullie van dit jurkje?
Tags: