TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT AIDEN


GGRRRR! Aiden draagt vandaag een stoer T-shirt met een tijger! Je snapt natuurlijk dat deze in de smaak viel 😉 Jongens houden nou eenmaal vaak van dieren en dan is de tijger denk ik bij velen toch wel favoriet! De felle kleur van het streepje zorgt voor een frisse uitstraling, de print van de tijger is gemaakt van een zo gehete ”flock print” een super zacht printje wat als het waren op de stof ligt. Fijne details als de stiksels en de ribjes aan de nek en mouwen laten zien dat er met liefde aan het product gewerkt wordt. We hebben het  tijger T-shirt van Tumble ‘n Dry gecombineerd op een cool print broekje van de Zara. De comic trend blijven we ook dit seizoen nog volop zien en is een goed voorbeeld dat kinderkleding trends soms 2 seizoenen nodig hebben om echt door te breken! Wij zijn blij, want dit is typisch zo’n trend waar je super vrolijk van wordt en die ook heel goed naar kinderkleding vertaald kan worden! Vrolijke kleuren, grappige en positieve teksten die het item extra aantrekkelijk maken. Aiden is er klaar voor! Lets go! Have a fashionable day!

Je kunt het T-shirt van Tumble ‘n Dry hier shoppen

_63A3539

_63A3559

_63A3612

_63A3597

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘n Dry

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie