SPROET & SPROUT | OUTFIT TIBEAU


Door  Frederique:

Het is weer even geleden dat wij iets van ons hebben laten horen. Zowel Juul als Tibeau waren door de griep geveld. Niet zomaar een griepje maar koorts, oorontsteking, ontstoken ogen en veel heel veel snottebellen. Gelukkig begint het zonnetje weer te schijnen, gaat de temperatuur weer wat omhoog en daar knappen we allemaal van op. Tibeau is nog niet helemaal het vrolijke, blije en ondeugende mannetje maar met zijn nieuwe trui wilde hij wel even voor de camera poseren.

Het is de zoveelste grijze sweater in de kast van Tibeau maar zeg nou eerlijk deze kon ik toch niet laten liggen?! Een heerlijke zachte en comfy trui voor iedere gelegenheid. De tekst ‘Bali Bali’ geeft je absoluut dat vakantiegevoel, moet bekennen dat dat ook wel een beetje frust is. Iedere keer wanneer Tibeau de sweater draagt, wil ik op vakantie en dan in het bijzonder naar (ja je raadt het al) Bali. Helemaal met die ellendige regen van de afgelopen weken (gelukkig staat de lente voor de deur en kunnen we weer gaan genieten van de zonnestralen). Het is een dikke en dus warme trui, ideaal voor deze dagen. Op de schouder zitten drukknoopjes wat extra comfort bied tijdens het aan- en uitkleden. Een klein detail maar wel zeer welkom, zeker bij zo’n beweeglijk mannetje als Tibeau.

De nieuwe collectie van SPROET & SPROUT neemt je mee naar een tropische wereld. De kleding zit boordevol prints van Toukans, bananen en palmbomen. Het opvallende is dat de collectie, ondanks de tropisch touch enkel is uitgevoerd in black & white. Dat is waar dit kledingmerk voor staat: zwart & wit.

Je kunt deze sweater shoppen via deze link

FullSizeRender-001

FullSizeRender-003

FullSizeRender-002

FullSizeRender-4

FullSizeRender-004

Klik hier om te shoppen bij Sproet&Sprout

Wat vind jij van de outfit van Tibeau?

Tags: ,

Plaats een reactie