ROK IGLO + INDI | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Waarschijnlijk hebben jullie er allemaal mee te kampen, die vreselijke griep die heerst. Ook bij ons thuis is ie langs geweest en waar Phileine, Beau , Michel en ik er nog redelijk vanaf kwamen hakte hij er bij Julie compleet in. Ze heeft dagen als een dood vogeltje op de bank / in bed gelegen zonder ook maar iets te eten en vooral veel geslapen. Een klein hoopje ellende was ze, zo zielig om te zien! Het grappige was wel dat ze hoe ziek ze ook was zich wel elke ochtend wilde aankleden en perse een rok aan wilde. Dus dan lag ze voor pampus op de bank maar had ze wel mooi d’r lievelingsrok aan, het zal maar belangrijk voor je zijn 😉
Om het leed een beetje te verzachten kon ik haar blij maken met een nieuw rokje, eentje die ik al eerder online geshopt had maar eigenlijk nog even in de kast lag te wachten tot het zomer wordt. En die mocht Julie nog niet zien want anders MOET de rok meteen aan en ik probeer haar af en toe juist wat anders te laten dragen dan een rok.
Ze was er zeker blij mee maar kon gelukkig even wachten met aantrekken (kan je nagaan hoe ziek ze was….)
Afgelopen weekend was ze dan echt weer helemaal beter en kon de rok eindelijk aan! en omdat het zulk lekker zonnig weer was hebben er voor de foto’s een hele zomerse outfit van gemaakt. Julie vond zelf dat haar slippers en strandhoed daar absoluut niet bij konden ontbreken. En zeg nou zelf, gelijk heeft ze toch? 😉 Het rokje met super leuke kersenprint is van het Ijslandse merk Iglo & Indi, jullie hebben het vast al eens voorbij zien komen op Kindermodeblog. Het is echt van een heel mooi dun stofje dat soepel valt en heerlijk aanvoelt. Het is aan de zijkanten wat korter dan aan de achterkant en voorkant. Ik heb het hier gecombineerd met een t-shirtje met borduursels aan de bovenkant van Zara en slippers, heel zomers dus maar ik denk dat we m binnenkort al aandoen met een legging eronder en lange mouwen erboven, het kan allebei!

Je kunt het rokje van Iglo+Indi hier shoppen

IMG_6647

IMG_6645-001

IMG_6643

IMG_6644-001

Klik hier om meer te shoppen van Iglo + Indi

Wat vind jij van dit rokje?

 

 

Plaats een reactie