IGLO + INDI | OUTFIT JULIA


Julia kan heerlijk naar buiten om lekker te gaan spelen in haar vrolijke en frisse outfit! Vinden jullie het ook zo fijn dat, nu het weer steeds beter wordt, de zomerse items steeds vaker uit de kast getrokken kunnen worden? Dat je die zomerse items dat je hebt gescoord nu ook eigenlijk aan kunnen? Frisse en fleurige kleurtinten en materialen die wat dunner zijn en zacht aanvoelen. Nu is het nog een beetje te fris om alleen in een T-shirtje de deur uit te gaan, maar door meerdere dunne laagjes over elkaar te dragen kom je al een heel eind! Julia draagt vandaag een groen grijze legging met coole vossen print van Iglo+Indi! De legging is gemaakt van een zachte stretch stof waardoor deze mooi aansluit en Julia er fijn in kan bewegen! We hebben de legging gecombineerd met een girly top van Billieblush en hebben de outfit afgestyled met een zacht roze bomber van de Zara met borduurdetail. Julia is ready for some fun! Have a lovely day!

Je kunt de vossen legging shoppen via deze link

5A1A9481

5A1A9435

5A1A9409

5A1A9431

5A1A9454

Klik hier om te shoppen bij Iglo + Indi

Wat vind jij van deze vossen legging?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie