IGLO & INDI | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Julie zit in een enorme ontwikkelingsfase. Ze is afgelopen zomer flink in de lengte gegroeid dus we moeten heel veel nieuwe kleren kopen voor de winter, vinden wij helemaaaaaaal niet erg uiteraard. Maar daarnaast heeft ze onlangs ook besloten geen middagslaapjes meer te doen, hebben we definitief afscheid genomen van haar speen en is ze zindelijk geworden. En dit allemaal binnen 2 weken, best wel veel voor een meisjes van net 3 en dat merken we ook wel aan haar puberale fase 😉

We zijn wel heel blij met haar zindelijkheid, sowieso is 2 in de luiers ipv 3 een stukje voordeliger maar ze is er zelf ook zo ontzettend trots op, te lief vind ik dat! Ik probeer nu wel haar kleding een beetje erop op aan te passen en het haar gemakkelijk te maken. Dus kleding die soepel uit gaat en die ze vooral zelf makkelijk naar beneden kan doen, want alles moet ZELLUF!

Op internet maakte ik laatst kennis met een voor mij nieuw merkje; Iglo & Indi. Een baby- en kinderkleding merk afkomstig uit IJsland veelom geprezen vanwege de durf en creativiteit ervan. Ben ik het helemaal mee eens! Iglo & Indi streeft naar stijlvolle, mooie kinderkleding waarbij comfort en gebruiksgemak net zo belangrijk zijn waarbij enkel gewerkt wordt met duurzame organische stoffen. Mijn oog viel direct op dit harembroekje met pandaatjes. Het is een niet al te dikke stof die heel zacht aanvoelt en mooi soepel langs de beentjes valt. De elastieken banden aan de bovenkant en aan de onderkant van de pijpen zorgen ervoor dat het broekje goed op z’n plek blijft zitten en ook makkelijk uit te doen is. Ideaal dus!

Julie draagt ‘m hier met een wit shirtje van One we Like en haar Adidasjes. En om het een ‘meisjes touch’ te geven met een donkerblauw vestje met ruches uit een hele oude Zara collectie.

Worden jullie ook zo blij van dit te gekke broekje?

Goed nieuws voor Iglo & Indi fans, de verzendkosten zijn verlaagd!

Via deze link kun je naar de webshop

DSC05394

DSC05458

DSC05441

DSC05453
Klik hier om te shoppen bij Iglo & Indi

Wat vind jij van Julie d’r outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie