IGLO + INDI | OUTFIT NANNA

Wat ziet Nanna er heerlijk aaibaar uit in deze fijne voorjaars trui! Niet te dun, niet te dik, maar precies goed en perfect om bijvoorbeeld in naar school te gaan of aan te trekken naar een verjaardagsfeestje. We hebben de onwijs zachte trui met mooie kleur details bij Nanna gecombineerd met een stoere jeans, want juist het contrast opzoeken tussen twee uitersten binnen één outfit maakt het verrassend en origineel! Dit kan in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan materiaal, kleur, prints of een combinatie van girly en stoer! De trui van iglo+indi is perfect voor deze periode van het jaar, de frisse en heldere witte kleur zorgt voor de zomerse uitstraling terwijl het materiaal nog zorgt voor wat warmte om ons lichaam 😉 Nanna is er klaar voor en kan op pad! Laat de zon maar schijnen & have a lovely day!

Je kunt de fijne trui shoppen via deze link

_63A4204

_63A4187

_63A4141

_63A4228

_63A4144

_63A4242

Klik hier om meer te shoppen van Iglo+Indi

Wat vind jij van deze outfit van Nanna?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie