IGLO + INDI | OUTFIT MARE

Draagt jouw dochter wel eens jurkjes? Vandaag willen wij een bijzonder exemplaar met je delen. Het jurkje dat Mare draagt is van de nieuwe zomercollectie van Iglo + Indi, een upcoming kindermode merk uit Ijsland. De combinatie van de speelse print en de afwisseling van zachte pastel tinten en knal kleuren maakt dit jurkje zo speciaal. Ook heeft dit jurkje mooie details als een ruffle over de schouders en subtiele sluiting achterin de nek. Een heerlijk jurkje wat fijn en comfortabel zit en waar ook nog eens lekker in gespeeld kan worden.

Nu het nog iets kouder is kan het jurkje prima gedragen worden met een legging, wij hebben gekozen voor een opvallende zilveren variant. Hiermee geef je net dat beetje extra pit aan de outfit en maak je het geheel mooi af. Op warme zomer dagen is er natuurlijk niks fijner dan het jurkje te dragen met blote benen. Combineer het dan met een fijne sneaker of een paar schattige sandalen. Mare gaat lachend de dag door in haar vrolijke jurk! Have a nice day!

Je kunt het jurkje van Iglo+Indi shoppen via deze link.
_63A0243

Klik hier om meer van Iglo+Indi te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie