PERSONAL COLUMN: DAT GEVOEL VAN DE RIJDENDE INTERCITY


Ken je dat gevoel? Dat je in een intercity van belevenissen zit? Dat alles maar door dendert? Tik ‘m aan. Ik doe met je mee! Ik rol momenteel van het ene blogtripje in het andere kindermode project en ondertussen blijven de nieuwe collecties maar binnenstromen. En ik heb nog een bergje aan outfitposts liggen waar je U tegen zegt en waar natuurlijk ook nog een leuk blogje bij geschreven moet worden. Wel zo gezellig toch?! Dat brengt me meteen bij één van mijn favo outfits van de laatste tijd. Deze licht glanzende zwarte broek van Vila ( ik woon erin ) in combi met een longblouse van Oeuvre en een trui van Scotch & Soda. En deze outfit doet me dan weer denken aan één van dé kindermode trends van dit moment – de monochrome trend – waar ik deze week tijdens het Mommy Event van Bol.com over gesproken heb en waar ik een paar kids in mocht stylen. Het Bol.com event was echt een super, super leuke en geslaagde dag en ik voelde me na afloop zó blij en gelukkig! (verslag volgt nog!) Tijd om heel lang na te genieten was er niet want al vrij snel stond ik weer met beide beentjes op moeder aarde. Eerst werd Doutzen ziek en toen kreeg Oliver ‘het’ te pakken. Ik relativeerde de situatie met de gedachte dat het er maar twee zijn. Want wat als je nou vijf kinderen hebt, worden ze dan ook alle 5 omstebeurt ziek? Merel? Gelukkig zijn kinderen altijd zó snel weer beter. Hoe doen ze dat toch?!  En dus gaan we weer verder met de orde van de dag. Met nagenieten en alle andere leuke dingen die er te doen zijn. En met bloggen. En met deze outfitpost, die me dan weer terug brengt in Florence. Wat een fijne herinneringen zijn dat! Soms moet je écht even stoppen om te genieten, anders dendert die trein maar door. Gelukkig zijn er altijd de foto’s nog. Ik droom nog even weg….!

Ken je dat gevoel van de rijdende intercity?

X♡ – Free

_63A1075_63A0997 _63A1011 _63A1053 _63A1068Free: Broek Vila & Trui Scotch & Soda (via Biggles Amsterdam) blouse Oeuvre, schoenen Zara

LEES OOK DEZE COLUMN VAN FREE: ‘DE BERUCHTE VOSSENJAS VAN OLIVER’

 

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie