PICNIK BARCELONA | OUTFIT PHILOU

Neeeee… stop de tijd alsjeblieft! Philou is alweer 6 maanden. De tijd gaat snel, maar met twee kinderen lijkt de tijd nog sneller te gaan. Die eerste weken en maanden zijn zo bijzonder en mooi maar nu begint alles wel makkelijker en steeds leuker te worden.

Philou heeft in het begin en nog steeds veel overslag rompertjes, overslag truitjes en vestjes gedragen. Dit is gewoon het allerfijnst en makkelijkst om je kleintje aan te trekken (vind ik). Vooral wanneer ze net geboren zijn, dan het liefst niks van kleding over het hoofdje heen.

Wie mij en beetje kent weet dat ik Philou veel neutrale kleuren, streepjes en roze aan trek. Nu ze nog klein zijn vind ik dat gewoon mooi staan.

Philou draagt hier een heel zacht overslag shirt van Picnik Barcelona. Het shirt heeft een leuk printje wat niet te opvallend is maar toch speels. Het shirt is nu in de sale en in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Ik heb natuurlijk voor de kleur roze gekozen, een mooie zachte oud roze kleur.

En wat vinden jullie?

Klik hier om dit overslag shirt te shoppen

picnik barcelona shirt KMB picnik barcelona shirt KMB picnik barcelona shirt KMB picnik barcelona shirt KMB picnik barcelona shirt KMB picnik barcelona shirt KMB

Kiezen jullie ook bewust voor kleding wat makkelijk aan te trekken is?

Klik hier om naar de website van Picnik Barcelona te gaan

Tags:

Plaats een reactie