PICNIK BARCELONA | OUTFIT JUUL


Juul is helemaal hip in haar bloesje en skinny zwarte spijkerbroek. Want modebewuste moeders weten dat de zwart/wit kindermode trend nog lang niet ten einde is. Maar het leukste en unieke item van deze outfit is toch wel het hesje van Juul! Dit coole exemplaar is van Picnik Barcelona, een upcoming kindermode merk uit Spanje. En je kunt wel raden waar in Spanje ;-). Picnic Barcelona heeft een duidelijke focus naar mooie, zachte en rustige kindvriendelijke ontwerpen. Zowel in het materiaalgebruik en de printjes, ze houden van Zen! Het fijne hesje dat Juul draagt ‘gooi’ je overal overheen en is hét item dat vele combinaties net even iets extra’s geeft. Vind jij het ook zo leuk? En wat vind je van dit Spaanse kindermode merk? Have fun today!

Via deze link kun je Picnik Barcelona shoppen

_63A9443

_63A9511

_63A9476

_63A9457

_63A9469

Klik hier om Picnik Barcelona te shoppen
Ben jij ook zo dol op de zwart / wit kindermode trend?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie