PICNIK BARCELONA | OUTFIT LÉLOU


Is het jullie al eens opgevallen hoeveel leuke kinderkleding merken uit Barcelona komen? Ze zijn prompt niet meer op de vingers van een hand te tellen. Liefst tel ik kinderkledingmerken helemaal niet. Laat die lijst maar lekker oneindig zijn. Oneindig blijven! Ik ben na 4,5 jaar bloggen over hetzelfde onderwerp – dag in, dag uit – ook nog steeds niet uitgepraat. Maar goed, dat even ter zijde, ik zal jullie daar binnenkort nog wel eens wat meer over vertellen.

Picnik Barcelona hebben de meesten van jullie op Kindermodeblog wel voorbij zien komen. In de stenen winkels is het voor zover ik weet nog niet te vinden, of wel inmiddels? Ik moet eerlijk bekennen, ik heb (te) weinig gewinkeld de laatste tijd. Wie praat me even bij?

Lélou draagt vandaag een zomer-dress van Picnik-Barcelona. Deze jurk geeft dat hippe black & white gevoel waar velen van ons (tegenwoordig) heel blij van worden, maar is toch heel kinderlijk en speels door de funny print! De jurk is van dun aanvoelend katoen en heeft een koort om de middel die je aansnoeit om er model in te krijgen. Ik zeg, een toffe jurk waar je geen enkel ander Nederlands meisje in zult betrappen. Leuk voor je hippe dochter, met een unieke stijl! Have a fabulous day….

Je kunt via deze link shoppen bij Picnik-Barcelona

IMG_3723

IMG_3693

IMG_3698

IMG_3705

IMG_3716
Klik hier om snel naar Picnik-Barcelona te surfen

Wat vinden jullie van dit Spaanse kinderkleding merk?

Foto’s door Nicole Korsten