NEWTON REVOLUTION | NIEUW KINDERMODE MERK


We hebben een superleuk nieuwtje en willen dit graag met jullie delen! Vandaag is er een nieuw kindermodemerk gelanceerd en we kunnen alvast verklappen dat de eerste collectie echt super gaaf is…

Elke moeder weet dat kinderen kleine avonturiers kunnen zijn. Ze willen ontdekken, voelen, meemaken. Newton Revolution wil met haar eerste collectie kinderen inspireren en aanmoedigen, zodat ze durven te zijn wie ze willen zijn. Want als de kids lekker in hun vel zitten, dan zitten wij mama’s dat natuurlijk ook.

Voor de eerste collectie heeft Newton Revolution zich laten inspireren door de magie van de Japanse onderwaterwereld. Dit zie je terug in de flowy vormen, de met de hand getekende prints en bijzondere details. Verschillende tinten blauw en grijs worden afgewisseld met speelsere kleuren, zoals roze en groen.

De kleding van Newton Revolution is beschikbaar in de maten 98-104 tot en met 146-152. Een superleuk nieuw merk voor kleine deugnietjes van 3 tot 12 jaar uit dus! De grijze sweatdress met metallic koperen details is absoluut een van onze favorietjes, zo’n jurkje zou je toch ook zelf willen hebben?

Wat vinden jullie van dit nieuwe merk? Laat een reactie achter!

Je kunt de collectie shoppen via deze link

 

 
girls 6 girls 11 boys 6 girls 5 girls 4 girls 1

Klik hier om Newton Revolution te shoppen

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk?

Plaats een reactie