PANDAPRINTJE | OUTFIT BEAU


Inmiddels ben ik alweer 6 weken aan het werk en zit ik helemaal in het ritme. Heerlijk weer en doordat we het thuis met onze oppas zo goed geregeld hebben zijn het echt relaxte dagen waarbij ik me echt kan focussen op werk. Behalve in mijn pauze dan. Elke dag loop ik naar buiten om een beetje langs (en in) de winkels te slenteren. Soms ben ik bewust op zoek naar iets voor de kids en soms loop ik er tegenaan. Zo ook vorige week, ik liep de HEMA in voor een slaapzak voor Beau, omdat hij zo hard groeit dat ie toch echt wat eerder dan verwacht een maatje groter nodig had. En ik moet eerlijk zeggen dat ik tegenwoordig niet vaak meer bij de kinderkleertjes kijk omdat ze steeds minder naar mijn smaak hebben (behalve de stretch rompers dan, die blijven top). Maar nu liep ik er langs en bleven mijn ogen hangen. Ze hebben een nieuwe collectie die echt veel leuke items heeft! En ook nog in de aanbieding! Ik shopte er 3 broekjes voor Beau voor echt hele kleine prijsjes! Deze grijze met  pandaprintje heeft knoopjes aan de bovenkant en elastiek aan de onderkant van de pijpen. Ik heb ‘m hier gecombineerd met een sweater van Zara en zijn all All Stars.

Via deze link shop je het broekje bij Hema

image4

image1

image6

Shop hier het broekje bij Hema

Wat vinden jullie? Hip broekje toch, voor een budget prijsje?

Plaats een reactie