ZARA KINDERKLEDING| OUTFIT BEAU


Door Renske:

Afgelopen week was manlief 10 dagen op reis met z’n jaarclub. Zo’n traditie dingetje wat ze elke 5 jaar doen. Hartstikke leuk hoor maar met een 3 hele kleine kids in een (nu nog) bovenhuis middenin de verbouwing van een ander huis niet heel relaxed ūüėȬ†Maar goed, uiteraard gun ik het hem en kon hij er ook even tussenuit in deze megadrukke periode.

Toevallig en minder goed gepland van ons was het net een cruciale week in de verbouwing die helaas niet helemaal liep zoals we voor ogen hadden. En met een hele strakke planning loopt dan niets meer en zat ik best wel in de stress. Uiteindelijk alles uit moeten stellen en dagen druk mee geweest. Toen iedereen gesproken was en alles verplaatst was kon ik weer een beetje rust vinden gelukkig en ook wat tijd om te ontspannen tussen de bedrijven door. En wat werkt voor mij dan het beste en word ik heel blij van? Juist ja, shoppen ūüôā

Op dagen dat de meisjes op de cr√®che zijn vind ik het heerlijk dan met Beau naar de stad te wandelen, koffie te drinken, te lunchen en heerlijk wat winkels af te struinen. Weer eens wat anders dan dat online geshop! √Č√©n¬†van mijn favoriete winkels die ik nooit oversla is de Zara. Ik slaag er voor mezelf erg goed maar ook voor de kids vind ik bijna alles leuk! En nog leuker zijn de bijbehorende prijskaartjes! Je kan er echt voor mooie prijsjes superleuke outfitjes shoppen voor je kids! Het leuke vind ik ook dat de collecties steeds wijzigen dus ook al ben je een week ervoor nog geweest, dikke kans dat je weer genoeg nieuws tegen gaat komen.

In mijn shopsessie van vorige week vond ik dit grijze harembroekje met huisjes voor Beau. Ik hou erg van grijs en deze combineert ook zo makkelijk. In het label staat babygirl maar daar trek ik me niets van aan, ¬†superleuk voor deze kleine man vond ik! ¬†Het shirtje wat hij hierbij draagt komt van de Zara mini collectie. Deze hele collectie vind ik ook echt een aanrader voor baby’s. Is het niet voor jezelf dan slaag je er ook altijd wel voor een kraamcadeautje.

Zijn jullie net zo’n big fan van de Zara als ik?

Via deze link shop je bij de Zara

FullSizeRender (3)

FullSizeRender (7)

 

FullSizeRender (9)

Klik hier om bij de Zara te shoppen

Wat vind jij van Beau z’n outfit?

Tags:

Plaats een reactie