H&M KINDERKLEDING | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen, zijn mijn collega bloggers ook druk bezig met een selectie te maken van alle musthave items voor het nieuwe seizoen. Terwijl blogger Renske aan het wachten is op de complete lancering van een kledingmerk, scoor ik meteen de items bij de eerste drop. Ik ben gewoon altijd zo ongeduldig. Het voordeel is wel dat ik veel keuze heb in modellen, maten en kleuren. Maar het nadeel is dat ik dan mijn budget voor de kids voor het nieuwe seizoen al verspild heb en dus niks meer kan aanschaffen ;-(. Misschien moet ik toch maar eens bij Renske in leer.

Terwijl ik ijverig achter mijn laptop rondsurf op internet, hoor ik ver op de achtergrond carnavalsmuziek. Want in het Brabantse land is iedereen druk in de weer met carnaval. De kids hebben er ook aan meegedaan, maar ik zie ze toch het liefst in een normale outfit met de coolste musthaves ;-).

Een jas was vandaag niet nodig. De fluffy dikke trui van H&M zorgt voor warmte. Deze witte trui met zwarte opdruk heb ik gecombineerd met een legging van ‘To the Moon and Back’en afgestyled met een roze sjaal van Mingo Kids. Wat vind jij van Aimee d’r outfit?

Via deze link surf je direct naar H&M

DSC_1276

DSC_1268

DSC_1284

DSC_1274

DSC_1278

Klik hier om bij H&M te shoppen

Wat vind jij van Aimee d’r outfit?!

Plaats een reactie