POLARN O. PYRET | SUPERHERO KINDERMODE TREND


Kijk, als je dan toch mag kiezen doe dan maar een shirtje met een superhero als opdruk. Dat de prints van tegenwoordig tot de verbeelding mogen spreken wisten we al. Polarn O. Pyret springt in op deze Superhero kindermode trend en onze kleine oogappeltjes mogen pronken met de helden op hun buik. Polarn O. Pyret (betekenis; ‘vriendje en het kleintje’) probeert in alles wat ze doen rekening te houden met draagbare, wasbare kleding en unisex printjes in de collectie. Ze willen dat kinderen buiten kunnen spelen en niet bang hoeven te zijn voor vlekken. En wat zeker niet onbelangrijk is is dat ze met hun 130 winkels wereldwijd maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tegenwoordig ook een heldendaad! Aiden is klaar voor een heerlijke dag spelen! HAVE FUN TODAY!

Via deze link kun je het t-shirtje shoppen

_63A1263

_63A1324

_63A1269

Klik hier om Polarn O. Pyret te shoppen

 

Heeft jouw zoon een duidelijke voorkeur voor leuke printjes?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie