6X MUSTHAVES POLARN O. PYRET


Polarn O. Pyret kennen we allemaal wel van hun leuke streepjes items! Ook kun je bij Polarn. O altijd terecht voor wat ik noem ‘gelegenheids-kleding’. Regenkleding, skikleding en zwemkleding bijvoorbeeld. Maar ook kun je bij Polarn O. Pyret terecht voor leuke alledaagse kindermode. Je vindt deze Zweedse kinderwinkel in Utrecht of in Eindhoven maar ben je daar nou niet zo vaak – of nooit – in de buurt, dan surf je lekker snel naar de webshop.

Ik spotte in de nieuwe zomercollectie een aantal heeeeele leuke items, die ik echt even met jullie moet delen. Kijk dan hoe lief al die snoetjes! Ik laat je hieronder mijn 6 favo items zien! Welke vind jij het leukst?

Je kunt via deze link zelf even naar Polarn surfen

polarn pakje

polarn romper

60261861-145_1

rokje polarn

60266521-720_1 7322857894605

Klik hier om naar de webshop van Polarn O. Pyret te gaan

Welk item vind jij het leukst?

Tags: