BASIC ITEMS | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Je ziet overal de kledinglijnen van de komende seizoenen binnendruppelen. Heerlijk is dat! Toch kan ik nooit goed direct kiezen wat ik daarvan wil hebben voor de kids. Ik wacht liever tot alles gelanceerd is en maak daarna de keuzes, dan weet ik zeker dat ik niet de hele tijd denk dat er wellicht nog veel leukers aankomt. Het risico hiervan is dat ik bij sommige merken dan achter het net vis omdat de verkoop te hard gaat maar meestal vind je het dan altijd wel ergens. Het enige merk waarbij ik wel al weet wat ik wil is Mini Rodini maar dat komt omdat ik meteen dolenthousiast werd bij het ontdekken van de Unicorn print! Maar die wordt deze week gelanceerd dus ik moet nog even wachten.
Wat ik wel vaak doe is alvast op zoek naar basics die overal bij passen! Julie heeft de laatste tijd nogal een groeispurt doorgemaakt en toen ik laatst ongeveer alleen nog maar naveltruien en 7/8 broeken bij haar aan kon trekken werd me duidelijk dat ik echt even actie moest ondernemen. Lucky me! En met een H&M en Zara op steenworp afstand van mijn kantoor kon ik daar mooi mijn eerste slag slaan. Ik koos 2 items die en leuk bij elkaar matchen maar ook als basics bij drukkere items te combineren zijn.

De grijze skinny jeans komt van H&M en is van een hele fijne stretchstof. De knoopjes en zakken zijn in hartjesvorm waardoor de stoere broek weer een echt girly randje krijgt. De crèmekleurige sweater shopte ik bij Zara en daarin zit een kleine gouden glitter in de stof verwerkt. Meisjes en glitters, 1 en 1 = 2. Om het geheel stoer af te maken draagt Julie hier haar zwarte Nikes eronder. Ze was (bijna) net zo happy in deze nieuwe stoere outfit als in haar all time favorite thule rokjes. Zij blij, ik blij, niks meer aan doen dus!

Via deze links shop je de trui en de skinny jeans

FullSizeRender

FullSizeRender3

FullSizeRender2

FullSizeRender5

 

Shop hier de trui en de skinny jeans

Wat vind jij van deze mooie basiclook van Julie?!

Plaats een reactie