TIJGER ONESIE | OUTFIT BEAU


Door Renske:

Afgelopen weekend waren wij heerlijk samen een weekendje weg. Dat is sowieso natuurlijk superfijn met z’n tweeën als je 3 kleine kids hebt die al je energie opslokken maar dit keer waren we er ook echt heel erg aan toe! Het afgelopen half jaar is door de geboorte van Beau en de mega verbouwing van ons huis zo druk geweest dat er eigenlijk maar weinig tijd was voor elkaar en onszelf. En omdat er nog steeds elke dag werklui in ons huis bezig zijn waar je af en toe gillend gek van wordt was dit tripje extra welkom.

Beau mocht heel lief het hele weekend naar een vriendinnetje en de meisjes bleven thuis met oma. De bestemming was Praag aangezien daar een vriendinnetje van mij woont dus ook superleuk om haar weer te zien! Nou staat Praag niet bepaald bekend als goede shopstad en waren we er relatief ook te kort om er echt tijd aan te besteden maar onderweg naar iets anders liepen we zaterdagmiddag door een grote winkelstraat. En als echte shopliefhebber kan je dan niet overal voorbij lopen en moeten een aantal winkels wel even meegepakt worden.  In het kader van “we moeten wel cadeautjes voor de kinderen hebben als we thuis komen” heb ik toch nog even snel goed kunnen shoppen voor de kids. In Praag stuitte ik namelijk op een winkel van Lindex. Jullie zien er waarschijnlijk vaker items van voorbij komen die online te bestellen zijn in Zweden maar  in Praag blijkt er ook een stenen winkel van te zijn. Daar moest ik dus echt even naar binnen, en laat die nou nog net de laatste restje sale hebben hangen…….. Voor alle drie de kids geslaagd en vooral van Beau z’n nieuwe onepiece ging mijn kindermodehartje sneller kloppen. Een heerlijk pak met een makkelijke rits over de gehele lengte met grote tijgers erop, love it! Thuis meteen aangedaan en kijk ‘m eens happy zijn in z’n nieuwe pak 🙂

Lindex heeft ook voor aankomend seizoen weer veel leuks op de site staan.

Via deze link kun je bij Lindex shoppen

beau 1

beau 2

beau 3

beau 4

Shop hier bij Lindex

Wat vind jij van deze outfit? Laat het hieronder weten in een reactie!

Tags:

Plaats een reactie