ZADIG & VOLTAIRE| OUTFIT AIDEN


Aiden draagt een broekje van Zara, en die blijven gewoon doen waar ze goed in zijn. Leuke betaalbare kleding uitbrengen die je perfect met je merkkleding kunt combineren. Bijvoorbeeld zoals deze trui. Bandit of niet, deze trui van Zadig & Voltaire staat iedereen leuk! We hebben hem al eerder de revue laten passeren dus je herkent hem vast. Toen waren we al helemaal verliefd op de outfit van girl Juul. Als je de blog nog even wilt bekijken klik dan hier.
Anyway, deze unisex trui is ook geweldig voor Bandidos. Go Aiden! Zadig en Voltaire is van een hoger segment, maar als je hem dan uiteindelijk aanschaft dan weet je dat hij gedragen kan worden door meerdere kinderen. ;-). De Bandit trui is nu nog op voorraad én in de Sale!! Nieuwsgierig? Check dan vlug of de maat van jouw kindje er nog tussen zit! Have fun!

Via deze link kun je Zadig & Voltaire shoppen

_63A1426

_63A1406

_63A1352

_63A1509

_63A1505

Klik hier om Zadig & Voltaire te shoppen

 

 

Heb jij ook een zwak voor kinder merkkleding?

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

 

Tags:

Plaats een reactie