SPROET & SPROUT | DE OUTFIT VAN BENTHE


Vandaag wil ik graag de outfit van Benthe met jullie delen. Deze kleine dame gaat voor een totally white look. Voor hoelang hoor ik je denken?! ūüėČ Wit is inderdaad lekker besmettelijk, maar het staat zo mooi! Wit is d√© mode trend voor jong en oud, maar bij (pasgeboren)¬†babies¬†en dreumessen¬†zijn staat wit stiekem toch wel het allerbeste!¬†Ze zijn nog fris, zo onbeschreven, zo puur! Het witte broekje dat Benthe draagt is van het supercoole Sproet & Sprout, een upcoming kindermode merk dat je herkent aan een¬†geweldige stoere monochrome collectie. Veel wit en zwart en z√©ker geen kantjes en randjes! Je kunt de collectie mixen en matchen voor een stoere¬†look, maar je kunt ook de meest zoete items uit je eigen kast tevoorschijn toveren¬†en dit lekker met elkaar combineren tot de meest unieke en stylish looks. Benthe draagt op dit gebreide¬†Spoet & Sprout broekje (een grote favoriet van mij) een super zacht gestreept shirtje van name it. En spelen maar. Go Benthe!

Via deze link kun je direct Sproet & Sprout shoppen

_63A0803

_63A0784

_63A0753

_63A0743

_63A0768

_63A0729

_63A0733

Klik hier om Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van dit broekje van Benthe?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie