HAPPY NEW YEAR DRESS VAN LEBIG


Door:Danielle

Wat een heerlijke periode hebben we weer afgesloten. Die fantastische decembermaand. Ik kan er zo enorm van genieten! Natuurlijk allereerst voor iedereen de allerbeste wensen en dat het een mooi, liefdevol en fashionable 2016 mag worden. Met veel gezondheid en inspirerende kindermode. Maar daar gaan we voor zorgen 🙂

Wij hebben december rustig maar feestelijk gevierd. Sara Lou was twee weken vrij en daar hebben wij ook lekker gebruik gemaakt. Zo fijn om even echt wat quality time met elkaar door te brengen. In aanloop op New Years Eve wilden we graag mooi voor de dag komen. Sara Lou was beloofd om het vuurwerk mee te maken, dus ik moest en zou haar wakker maken om twaalf uur. Maar voordat de klok 12 uur sloeg hebben we eerst een bijzondere avond gehad met veel gezelligheid, vrienden en hapjes en drankjes. En Sara Lou was, al zeg ik het zelf een prachtige verschijning. Nou is ze de laatste tijd al behoorlijk fan van glitters en pailletten, maar met deze jurk kon haar dag en avond niet meer stuk. Ik was al lang blij dat haar Frozen-jurk een keer in de kast bleef hangen, maar wat wil je met deze prachtige jurk met maillot van LE BIG als concurrentie. Ze heeft zo geweldig genoten en baalde vorige week dat de Kerstperiode al weer voorbij was.

Ik ben zaterdag panisch aan de slag gegaan met het afbreken van de Kerstboom, dus bij thuiskomst was ze enigszins gepikeerd. Maar gelukkig houden we het feestgevoel vast, want ondanks dat de feestelijkheden zijn afgelopen, hebben we nog genoeg te vieren in 2016. En daar hoort feestelijke kleding bij!

Sara Lou is dolblij als ze haar sprankelende jurk aan mag, dus waarom alleen schitteren in december?

Wat vinden jullie van haar verschijning?

Je kunt nu met 50% korting bij Le Big!!   ( klik hier om direct naar de jurk te gaan)

LeBig2

LeBig3

LeBig4

LeBig5

Klik hier om te SALE shoppen bij Le Big

Tags:

Plaats een reactie