SARA LOU IN NUNUNU COMBI DRESS


Door: Danielle

Lezers die mijn blogs al een langere tijd volgen weten dat ik Sara Lou veelal in stoere basics kleed met een touch of urban style en deze combineer met klassiekere items. Op deze manier wil ik iedereen inspireren, ik mix and match alle stijlen door elkaar. Jurkjes komen bij mij niet zo vaak voorbij, en ik moet zeggen; dat vind ik soms best jammer. Ze staan haar namelijk onwijs dottig en meisjesachtig, maar op een of andere manier neig ik vaker naar broekjes. Daar komt vanaf nu verandering in. In de winter blogde ik al over de super gave Alphabet Dress van NUNUNU. Een regelrechte hit. Een heerlijke ‘sweater dress’ met een ruig randje. Overigens nog steeds in de collectie van MiniMiks verkrijgbaar.

Deze week laat ik jullie de nieuwste aanwinst van Sara Lou zien, de Combo Dress Grey van NUNUNU. Tja, als ik eenmaal verslaafd ben aan een mooi merk, dan blijf ik daar ook bij. De jurk bestaat uit een stretch achtige bovenkant van zacht zwart katoen en in de taille zit het bovenstuk vast aan de wijd vallende grijze sterrenrok. In de taille zit een felle gele neon elastiek die een extra vrolijke zomerse touch geeft aan het jurkje. Helemaal te gek en Sara Lou straalt er mee in de rondte.

Wat vind jij van Sara Lou in haar nieuwe dress to impress?

Kijk nu op MiniMiks waar je het jurkje met een flinke korting kunt bestellen 🙂

NUNUNU dress4
NUNUNU dress1
NUNUNU dress2
NUNUNU dress3

 

NUNUNU dress5

NUNUNU dress6

 Klik hier om lekker te shoppen bij Minimiks.nl

 

 

Wat vind jij van het merk NUNUNU?

Tags: ,

0 Reacties

 • door Johanna Versluis
  Posted 23 juli 2013 09:00 0Likes

  Wat een gave jurk: staat haar goed!

 • door Wik van der Jagt
  Posted 23 juli 2013 10:33 0Likes

  Wat is hij leuk !! Wilde hem gelijk bestellen…hebben ze hem alleen nog in 0-6 maanden !! jammer….

 • door Hester van der Jagt
  Posted 23 juli 2013 10:34 0Likes

  Wat is hij leuk ! Wilde hem gelijk bestellen alleen ze hebben hem alleen nog in 0-6 maanden !1 Jammer…

 • door Bibian Sloot
  Posted 23 juli 2013 14:05 0Likes

  Super leuk jurkje!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 25 juli 2013 06:56 0Likes

  Ohoo wat jammer, dan is het hard gegaan.

 • door Danielle Wildemast
  Posted 25 juli 2013 06:57 0Likes

  Ja ik zag het, erg jammer inderdaad. Maar misschien nog wel de andere kleurcombinatie met wit?

 • door Wendy Remer
  Posted 19 augustus 2013 13:38 0Likes

  Hoe valt Nununu? Maat 98 is?

Plaats een reactie