SARA LOU IN JURK VAN NUNUNU


Als bloggers van Kindermodeblog proberen wij niet alleen onze lezers te inspireren met nieuwe collecties van bestaande merken en te informeren over nieuwe merken, maar ook elkaar! Aangezien ik zelf nog vrij kort in de ‘rol van mama’ zit, komen er voor mij iedere keer weer nieuwe té gave (voor mij nog relatief onbekende) kindermodemerken voorbij. Na alle stijlvolle blogs van Jo, Esther, Jerr en Frederieke tijdens De Kleine Fabriek en Playtime in Parijs, werd ik op slag verliefd op het merk NUNUNU. Esther was er al lyrisch over en na het zien van de nieuwe zomer- en wintercollectie voor 2013 ze niet meer te stoppen.

Ik heb meteen een bezoekje gebracht aan de webshop Minimiks en een aantal kekke items voor Sara Lou aangeschaft, met als hoogtepunt de Alphabet dress. Het is een heerlijk jurkje van joggingkatoen met een stoer en geraffineerd randje, letterlijk en figuurlijk. Ze heeft het nu al zo vaak gedragen, maar slaakt nog steeds een gilletje van blijdschap als ik het uit haar kast haal. En daarnaast zit er ook nog een educatieve kant aan, op deze manier kan ze meteen werken aan het leren van het alfabet 😉 Helemaal top dus!

Hieronder een kleine fotoreportage van Sara Lou met haar hippe NUNUNU dress!

Sara Lou in NUNUNU
Sara Lou in NUNUNU
NUNUNU
SL in NUNUNU
Sara Lou Alphabet dress

Tags: , ,

Plaats een reactie