TUMBLE ‘N DRY LANCEERT ZERO COLLECTIE


We hebben een leuk nieuwtje! En heb jij thuis een piepkleintje of verwacht je er eentje, dan is het extra boffen. Want Tumble ‘N Dry heeft een nieuwe mega leuke en toffe baby collectie gelanceerd en dat willen wij graag met je delen. Tumble ‘N Dry, bij jullie vast en zeker wel bekend, heeft een draagbare collectie met trendy items en staat bekend om haar populaire kinderkleding collecties én om de perfecte prijs / kwaliteit verhouding.
Tumble ‘n Dry brengt elke keer weer hippe kinderkleding volgens de laatste trends met precies de goede balans tussen volwassenheid en kinderen. Na Tumble Lo, Mid en Hi is daar nu ook Tumble ‘n Dry Zero. Wauw, wat ziet het er superleuk uit!! De collectie is verkrijgbaar van maat 50 t/, 68 en bestaat uit rompers, broekjes, truitjes, vestjes en supercoole mutsjes. Alles van superzachte stoffen, heel erg hip. De collectie is ook erg leuk geprijsd, dus mocht je zelf geen baby zero meer hebben, dan heb je er meteen een goed adresje bij voor een leuk en origineel kraamcadeautje.

Wat vind jij van deze nieuwe Tumble ‘N Dry Zero collectie? Leuk als je het laat weten in een reactie onder deze blog of op Facebook!

Via deze link kun je de collectie direct bekijken en shoppen

Nando_Boys_ZERO_TE_-_LSL_T160135400_0005_TND_online_store_4 Nazli_Girls_ZERO_PA_-_Full_T160141100_0005_TND_online_store_4 Neel_Girls_ZERO_TE_-_LSL_T160145401_0005_TND_online_store_4 Nanna_Girls_ZERO_PA_-_Full_T160141201_5044_TND_online_store_4 Nille_Boys_ZERO_TE_-_LSL_T160135000_0005_TND_online_store_4

Klik hier om Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vind jij van deze nieuwe collectie?

Tags:

Plaats een reactie