ELIAS & GRACE | VRIENDSCHAP


Deze dametjes zijn dol op elkaar en hele dikke vriendinnen. En wat is er dan lekkerder dan die vriendschap te bevestigen met een goeie knuffel! We zouden het met zijn allen meer mogen doen…Wat een blij gezicht en wat zijn ze lekker eigenwijs in hun outfitjes. De trui van Elias and Grace is, toegegeven, een redelijk kostbare aanschaf, maar dan heb je wel wat. Super zachte katoen met een stoere rib en ronde hals. Ze zijn trouwens ook voor grote kinderen verkrijgbaar en in nog in vier andere kleuren. Al Nieuwsgierig?

Via deze link kun je de trui van Elias en Grace shoppen

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-65 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-67 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-66 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-63
Klik hier om de trui te shoppen

Wat vind jij van deze jumper?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Plaats een reactie