MILLER MUSTHAVE JUMPER | OUTFIT PHILEINE


She is back! Phileine is met haar papa en mama op wereldreis geweest en na een onvergetelijke tijd zijn ze weer terug in het vertrouwde koude kikkerlandje. Al vind ik het met die kou trouwens nog wel meevallen! Jullie ook? Zo heb ik vandaag met een kop koffie op het terras gezeten. En dat in november 😉 Best bijzonder toch? Hebben jullie ook van het zonnetje genoten?
Toch zullen we ons winter klaar moeten maken, want je weet het nooit hè. En een stuk of twee / drie warme wintertruien moet je toch wel aanschaffen nu. Een effen grijze knit stond dit jaar hoog op mijn wishlist dus shopte ik dit exemplaar van Miller bij Elias and Grace.

Miller is het label van de Londense designer Isabel Miller. Zij weet als geen ander om basics een superdeluxe uitstraling te geven die ze combineerbaar maakt met key items in de meest coole prints. Neem eens een kijkje op deze pagina en laat de collectie op je inwerken! Mix en matchen maar, ik zou het liefst helemaal los gaan en de leukste setjes tevoorschijn toveren. Maar vooralsnog die ik het met deze grijze jumper 😉 Sommigen van jullie zullen deze trui misschien saai vinden, maar ik vind ‘m echt perfect! Ik zie ‘m als dé wintertrui en tuurlijk, ik zoek ook voor mezelf nog zo’n exemplaar 😉
Bij hippe meisjes zie ik ‘m voor me op een lichte boyfriendjeans met omgeslagen broekspijpjes of juist heel girly op bijvoorbeeld een camel kleurig tulle rokje. Of juist op z’n überchillst, met een comfy broekje! Zoals het lookje van Phileine dat ik graag met jullie wil delen….

Via deze link surf je direct naar Elias & Grace

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-38 Om deze trui meer body te geven draag je er een blousje onder. De kleur grijs combineert natuurlijk erg makkelijk, maar een wit blousje eronder is natuurlijk altijd goed! Dit lieve blousje met hartjes is van de Zara. Wat ook erg leuk zal staan zijn pastel tintjes, bijvoorbeeld pastel roze of pastel groen. Zo geef je het een zachte uitstraling. Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-40

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-39
Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-37 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-34 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-41 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-36Deze jumper van Miller is er in verschillende kleuren! Ook in het paars, camel en zwart. Kies dus voor de kleur die het beste past bij jou en je dochter. Welke kleur vind jij ‘t leukst?
Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-35En als het zonnetje doorbreekt en je hebt ‘t warm gekregen van het klimrek en koppeltje duikelen aan de rekstok, dan sla je de jumper gewoon even om je schouders 🙂
Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-28 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-33Wat een toffe schoenen draagt Phileine hè! Vast ergens gescoord op wereldreis! 🙂

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-42
Via deze link surf je naar de webshop van Elias & Grace in Londen!

Wat vinden jullie van de outfit van Phileine?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , ,

Plaats een reactie