COOL KIDS BRAND | GARDNER AND THE GANG

Volg je Kindermodeblog al een tijdje? Dan ken je vast het ontzettend gave merk Gardner and the Gang! Voor iedereen die dit te gekke merkje nog niet kent, lees vooral verder want deze wil je echt niet missen! Gardner and the Gang is een merk voor echte cool kids die niet bang zijn om lekker op te vallen. Bij Gardner shop je altijd de meeste gekke, vrolijke, opvallende en onverwachte prints en dat is nou juist waarom wij dit merk zo ontzettend cool vinden. Het is verre van standaard, lekker gek en zeker qua ontwerpen en vormen toch helemaal in lijn met de huidige trends. Ook voor komend voorjaar zit de collectie van Gardner and the Gang vol met te gekke nieuwe kleuren en prints, en zoals altijd lekker vrolijk en gek! We kunnen natuurlijk nog uren doorgaan over hoe te gek dit merkje is, maar wat eigenlijk veel beter is: kijk en oordeel zelf! Laat je ons weten of je Gardner net zo cool vindt als wij?

Via deze link ga je naar Gardner and the Gang

gardner 1 gardner 2 gardner 3 gardner 4

Klik hier om naar Gardner and the Gang te gaan

Welke look vind jij het leukst?

 

Tags: ,

Plaats een reactie