GUUSJE IN GARDNER AND THE GANG


Vandaag wil ik het mega stoere en opvallende merk Gardner and the Gang met je delen. De nieuwe zomercollectie ziet er zeer opvallend en te gek uit! Sommige prints -zoals de punker hoofdjes- zijn erg over de top en je houdt ervan of niet, maar over all ziet de collectie er gewoon geweldig uit. Vrolijk, opvallend, trendy en de kleuren zijn erg fijn. Knalgeel, groen, maar ook zachtere kleuren zoals zalm roze. Ik zie een heleboel combinatie mogelijkheden en word stiekem al behoorlijk hebberig tijdens het surfen bij deze webshop. Leuke jurkjes, leggings, sweaters en rompertjes. Het ene nog leuker dan het andere. Guusje draagt hier de groene sterren jurk die eigenlijk door kan als shirt én als jurkje. Laten we het erop houden dat het een ruim vallend shirt is in A lijn model, waardoor ie ook als jurkje gedragen kan worden. Wanneer je bestelt krijg je post uit Singapore, ook wel eens leuk toch?! Laat me gerust weten wat jij van dit merk en de nieuwe collectie vindt….

Klik hier om direct naar Gardner and the Gang te gaan

gadner and the gang

DSC_0119

GUUSJE3

GUUSJE 1k

GUUSJE2Klik hier om dit jurkje te shoppen

 

 

Wat vind jij van Gardner and the Gang?

Tags:

0 Reacties

  • door Neel
    Posted 12 februari 2014 11:47 0Likes

    hele mooie collectie!
    en Guusje ziet er fantastisch uit!

Plaats een reactie