ZARA JURKJE | KERSTOUTFIT JULIE


Door Renske:

Het einde van het jaar is in zicht! En voor ons betekent dat dat het einde van de verbouwing van ons huis in zicht is! Man wat ben ik daar aan toe zeg! Inmiddels zijn we al meer dan 5 maanden bezig, ging het uiteraard niet altijd zoals gewenst en duimen we nu dat er de komende weken niets meer mis gaat want 2 januari verhuizen we! We hebben nu dus nog  iets minder dan 2 weken om alles gereed te maken voor de verhuizing en met de kerstdagen tussendoor vraag ik me af hoe we allemaal gaan doen maar het komt vast goed ?. En dan dus die kerstdagen; normaal gesproken zoek ik ruim van tevoren naar de ultieme kerstoutfits voor de kids maar dit jaar is het er bij ingeschoten. Even geen tijd voor helaas! Het wordt dus zoeken tussen bestaande kledingstukken en wellicht komende week snel nog wat bijpassende accessoires scoren. Voor Julie was ik er binnen 5 min uit! Onlangs kocht ik dit jurkje bij Zara omdat ik voor de zoveelste leer weer eens gegrepen werd door het printje (heel vertassend). Ze had m alleen nog niet aangehad omdat het korte mouwen heeft en ik nog geen leuk vest voor erbij kon vonden. Maar inmiddels hebben we die in huis en wordt dit haar kerstoutfit. Het jurkje is van een dun wollig stofje en superzacht. De plooien aan de onderkant lopen vanaf halverwege schuin naar beneden. Ik vond dit zwarte fluffy vest erbij bij de Primark en verder draagt ze hier een zwarte maillot en Clic laarsjes. Maar ik denk dat ik voor de kerstdagen nog even een glitterpanty ga scoren om het geheel nog net iets feestelijker te maken.

Hebben jullie de kerstkleding al klaar liggen?

Via deze link kun je het jurkje shoppen

Julie 3

Julie 2

Julie 4

Julie 1

Shop hier het jurkje

Wat vind jij van dit jurkje?

Plaats een reactie