EMILE ET IDA | JURKJE JULIE


Door: Renske

Zo, sinds een paar weken heb ik verlof! En ik moet zeggen, dat voelt heerlijk! Blij dat de druk van het afronden van mijn werk eraf is. Nu blijven er nog 2 andere dingen over waar ik nog een hoop tijd aan moet besteden. Het opruimen en uitzoeken van spullen in ons huidige huis en alles rondom de verbouwing van ons nieuwe huis! En dat alles het liefst voordat de baby er is. Oké dat is heel ambitieus maar we proberen zo ver mogelijk te komen.

Voor de time being gaan de meisjes samen op een kamer en krijgt de baby de huidige kamer van Phileine. We willen ze graag zo snel mogelijk samen laten slapen zodat we er allemaal aan kunnen wennen voordat de baby er is. Maar voordat Phileine over kan moet er een hele zooi uitgezocht en opgeborgen worden. Ik had bedacht hier in de eerste week van m’n verlof meteen aan te beginnen maar toen was daar ineens een hittegolf!
Nou ben ik eigenlijk dol op heel warm weer en kan ik er ook tijdens m’n zwangerschappen tot nu toe goed tegen maar deze hitte was wel iets wat ik niet eerder meegemaakt had. Ons huis  (zonder tuin) wordt dan echt een sauna dus het enige dat ik vorige week dacht was wegwezen hier!!
Vooral op de dagen dat de meisjes ook thuis waren zochten we verkoeling bij vriendinnen, m’n moeder, zus of op het strand. Als er maar ergens een klein badje bij stond om lekker in te spelen.
Een bijkomend voordeel was dat wij vinden dat je met dit weer bijna onbeperkt waterijsjes mag eten. Nou, vooral Julie vindt dat, als het aan haar ligt werkt ze binnen no-time zo een pak achter elkaar naar binnen. Ze is überhaupt fan van alles wat met ijsjes te maken heeft; voor op het strand heeft ze hoorntjes en een ijsschepje, thuis heeft ze de duplo-ijsjes, van klei maakt ze ijsjes en t-shirts met ijsjesprint zijn groot favoriet.

Dus toen ik online in de sale dit lieve jurkje van Emile et Ida met ijsjesprint kon ik er niet omheen. Het jurkje is perzikkleurig en dun van stof dus heerlijk tijdens de warme dagen te dragen. Er zit een klein touwtje om het middel waarmee je het jurkje naar wens af kan stylen.

Julie was meteen groot fan en wil het het liefst elke dag aan! Ze draagt ‘m hier met haar panterslippers en uiteraard moesten van haar ook de duplo ijsjes op de foto.

Wat vinden jullie van dit zoete jurkje?

Je shopt het jurkje nu hier in de SALE

Temp2_wetransfer-590433
Klik hier om te shoppen bij StylingandcoKids

Wat vinden jullie van dit jurkje?