ZARA JURKJE | MUSTHAVE DRESS


Ben je nog op zoek naar een leuk jurkje voor mee op vakantie? Of een geweldig jurkje om ‘gewoon thuis’ de show mee te stelen? Dit geweldige jurkje met grafische print willen we graag met je delen!

Sabien draagt dit black&white jurkje op haar vrije dag en kan er heerlijk in spelen! Maar deze trendy dress is ook perfect voor een chique etentje of een gezellig feestje. Draag er een tof hoedje bij en je dochter steelt de show! Het jurkje komt uit de nieuwe collectie van de Zara en is gemaakt van een wat dikkere stof, dus straks in de winter kun je dit jurkje gewoon door dragen met een legging en oversized grof gebreid vest. Zie je het al voor je? Wij zijn verkocht. Have a great day!

Via deze link kun je het jurkje shoppen bij de Zara

_63A5053 _63A5142 _63A5099 _63A5152

Via deze link shop je het jurkje bij de Zara

 

 

Wat vinden jullie van dit jurkje?

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

Tags: