DIY MET KATIA


Hou jij van een kleine DIY uitdaging, met ook nog eens een super leuk eindresultaat? Dan hebben we vandaag iets leuks voor je! Maak kennis met Katia! Dit bedrijf uit Barcelona heeft al sinds 1951 een passie voor garen en wol en deelt deze passie sindsdien met de wereld. Waar breien een paar jaar geleden nog echt iets voor oma was, is het tegenwoordig helemaal hip om zelf de breinaalden uit oma’s kast te halen en je eigen truien, sjaals en wanten te ontwerpen. Vind je ‘t nou nog lastig om helemaal zelf zo’n ontwerp uit je mouw te schudden, dan helpt Katia je daar een handje bij! Je shopt bij Katia namelijk de super vrolijke New Dogs. Dit is een pakketje met een bol wol, en een van te voren voor je gebreid hondje. Zoek op de site van Katia de handleiding op voor het kledingstuk dat je wilt maken (bijvoorbeeld een sjaal of sokken), en breien maar! Is je ontwerp klaar? Bevestig het grappige hondje dan nog ergens op het item en je hebt een (als ‘t goed is…) super professioneel breisel om je kids cadeau te doen! Leuk toch? Ga jij de uitdaging aan?

Via deze link kun je de New Dogs shoppen

katia 1 katia 2 katia 3 katia 4

Klik hier om direct naar Katia te gaan

Hou jij wel van een DIY uitdaging?

Tags:

Plaats een reactie