PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | NIEUW JURKJE


Door Rosan:

Lieve meisjes dragen roze jurkjes. Als dat zo was dan kan deze kleine diva dit leuke item lang niet altijd aan 😉 Ik kwam er achter dat ik bijna geen roze kleding voor Mckenzie heb. In tegenstelling tot de kleuren zwart en grijs, oh en ook geel, groen, paars, oranje. Maar roze, nee eigenlijk niet. Dus het werd wel tijd om daar een beetje verandering in te brengen.

Nu is er een heel leuk Duits kindermodelabel met een tikkeltje lastige naam, namelijk Pünktchen Komma Strich. Leuk om te weten dat achter dit label een Amsterdamse ontwerpster zit! De ontwerpen zijn minimalistisch met een speels tintje en daarnaast moet het lekker zitten en aanvoelen.

Het jurkje van Mckenzie is naast lief lichtroze alles wat ze beloven. Een stoer ontwerp met leuke speelse details zowel in vorm als print, en ik kan beamen dat de stof echt heel fijn aanvoelt. Enige tipje is wel dat het niet heel groot valt, nu heeft Mckenzie net een groeispurtje gehad, maar dit maatje kan ze niet heel veel langer aan ben ik bang. Dus ik zal snel opnieuw op zoek moeten naar een stoer roze item 😉

Via deze link kun je bij Pünktchen Komma Strich shoppen

IMG_0845

IMG_0855

IMG_0846

IMG_0867

IMG_0858

Shop hier bij Pünktchen Komma Strich

Wat vind jij van dit jurkje?!

Tags:

Plaats een reactie