LÖTIEKIDS | DEAN IN GELE TRUI


Dat de Spanjaarden smaak hebben dat vergeten we soms. Op één of andere manier wordt Spanje meer geassocieerd met lekker eten, vakantie en zon. Geen Kinderkleding in ieder geval. Wil je nog even teruglezen? klik dan hier. Lötiekids heeft een collectie die het hele jaar draagbaar is en unisex. Een basis dus voor iedere garderobe. Ze gebruiken mooie kleuren en die prachtige trui van Dean is er het bewijs van! Wat vind ik geel toch prachtig bij kinderen. Het heeft iets zonnigs, het maakt blij en het heeft iets eigens. Niet iedere huidkleur is geschikt. Maar als hij je staat dan ziet het er meteen prachtig uit. Door de mooie kleuren van Lötiekids kun je makkelijk met andere merkjes blijven combineren. Het leuke tuinbroekje van Minimize heeft helemaal de look voor een spannende dag vol met nieuwe avonturen. Go for it Dean!

Via deze link kun je Lötiekids direct shoppen

_63A1302

_63A1312

_63A1246

_63A1305

_63A1266

Klik hier om Lötiekids te shoppen

 

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie