MUSTHAVE: KNALGELE FILEMON KID TRUI


Je hebt leuke sweaters, maar je hebt ook heeeeele leuke sweaters! Deze knalgele trui van het Zweedse kinderkleding merk Filemon Kid vind ik echt mega leuk. Jullie zagen hem vast al een paar keer voorbij komen op onze Instagram of op onze Facebook pagina. Deze trui is unisex, leuk voor jongens én voor meisjes. Meisjes dragen ‘m op een leuk rokje of lichte jeans, jongens dragen hem op een stoere jeans of zoals Sem op een donkere sweatpants van LP Boys. Geel is echt een kleur waar ik heel vrolijk van word. Jullie ook?

Klik hier om deze trui te shoppen

Kindermodeblog.nl hippe jongens kleding winterjas donkerblauw gsus sindustries-7

Kindermodeblog.nl hippe jongens kleding winterjas donkerblauw gsus sindustries-8

Kindermodeblog.nl hippe jongens kleding winterjas donkerblauw gsus sindustries-9
Klik hier om meer te zien van Filemon Kid

Wat vinden jullie van deze sweater?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie