SEM IN GELE KNAST BY KRUTTER TRUI


We LOVE unisex items! We worden er gewoon zo onwijs blij van en het is ook nog eens hartstikke handig. Als je dochter bijvoorbeeld uit dat leuke shirt is gegroeid, kan je jongere zoontje hem nog wel aan! We hebben weer zo’n gaaf unisex item gevonden hoor! Vandaag draagt Sem een hippe unisex trui met een stoere print in een trendy kleur. De trui is van het merk Knast by Krutter. Ken je dat merk nog niet? Knast by Krutter is een cool en modieus merk, dat items heeft met originele details. Knast by Krutter heeft een goede pasvorm en heeft heerlijk speelse kleding, om blij van te worden. En dat worden we zeker van deze trui! We hebben de trui gecombineerd met een jeans van Tumble ‘N Dry en Polarn O. Pyret laarsjes. Wat vinden jullie van de musthave trui? Shop hem via de link. Have a fashionable day!

Shop de trui in deze webshop

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-35

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-36

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-39

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-44

Klik hier om de trui van Knast by Krutter te shoppen!

 

Wat vinden jullie van dit hippe merk?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,