SPROET & SPROUT | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Toevallig vang ik afgelopen maandag 2 zonnestralen op en ik heb het meteen in mijn bol hoor. De kledingkast van de kids heb ik lente en zomerproof gemaakt. Ondanks dat het vandaag weer met bakken uit de lucht komt en het best koud is, peins ik er niet over om de winteritems terug te halen uit de bewaarkoffers. Ik hou gewoon vol dat de lente er echt aan komt.

Natuurlijk heb ik van die zonnestralen geprofiteerd. Het Sproet & Sprout shirtje van de nieuwe zomercollectie heeft te lang moeten wachten om met de zon mee te shinen. Het is monkey business vandaag ;-)! We doen alsof het lente is. Het gestreept shirtje heb ik gecombineerd met een spijkerbroek. De sjaal en tussenjas maakt de outfit lenteproof, want het is veel te koud nog om zonder jas naar buiten te gaan.

Via deze link shop je het shirtje bij Sproet & Sprout

DSC_1325

DSC_1393

DSC_1327

DSC_1331

DSC_1381

DSC_1344

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze outfit?

Tags:

Plaats een reactie